26
feb

Konyhakiállítás 2018

TEKA – BALLERINA KÜCHEN – HITACHI – FABER

A KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018 a magyarországi konyhadesign és konyhatrendek legnagyobb képviselőivel ismét várja a nagyközönséget  a Papp László Sportarénában március 2-4 között. A három napos kiállítás ideje alatt több száz kiállító várja a látogatókat, a legújabb konyhabútorokkal, konyhagépekkel, konyhai eszközökkel, valamint számos szakmai innovációval és különlegességgel.

TEKA – A FŐZNI TUDÓ TABLET

A TEKA IRF 9480 TFT indukciós főzőlap nem csupán egy főzőlap kijelzővel, hanem sokkal inkább egy tablet, amivel főzhetünk! Tetszés szerint bővíthető, receptekkel előre programozható, így akár egy egész heti menüt is összeállítható vele. Emellett emlékeztetőket és fontos dátumokat is megadhat, sőt akár kezelés tanácsokkal is ellát, hogy csak a legfontosabbakat említsük a jövő okos főzőlapjáról.

TEKA

TEKA

BALLERINA KÜCHEN – A MINŐSÉGI ELEGANCIA

Nagyvonalú tervezői szabadságot biztosít a speciális raszter rendszer a német BALLERINA konyhák tervezésekor, ami számos méret kialakítást tesz lehetővé.  A portfólióban 26 korpusz szín, 31 féle munkapult, speciális hátfal minták, több tucatnyi ajtó forma és  közel 450 szatén matt lakkozású, vagy  szuper-fényes festett ajtó felület található – a legújabb trendeknek megfelelő színvilágban. Független szakértők szavazatai alapján 19 nagy német gyártó közül, a BALLERINA KÜCHEN első helyezést ért el 11 zsűrizett kritérium alapján.

BALLERINA KÜCHEN

BALLERINA KÜCHEN

HITACHI – A LETISZTULT ELŐKELŐSÉG

A HITACHI hűtők designja egyszerű, letisztult és elegáns, de sokkal többet tudnak, mint amit az első ránézésre gondolnánk. A hűtés teljesítményét a külső és belső körülményekhez igazítva nagy teljesítményű,  inverteres kompresszor szabályozza a legnagyobb precizitással. Dual fan cooling rendszere két dedikált ventilátorral hűti a rekeszeket, amik a körülményektől függően a hideg levegőt külön el tudják juttatni vagy  csak a hűtőrekeszbe, vagy csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre.

HITACHI

HITACHI

FABER – A REJTETT PÁRAELSZÍVÓ

A FABER-t forgalmazó Gemma B&D idén debütál a Konyhakiállításon, ahol többek között a Fabula nevű páraelszívóját mutatja be, ami a főzőlap részeként bekapcsolt állapotban kiemelkedik a konyhapultból, használaton kívül pedig visszasüllyed a pultba. Standby üzemmódban csak a Touch Control kezelőfelület marad szem előtt, mely vékony üvegborításával letisztult felületet képez a főzőlap részeként. Működés közben az elszívó LED fényforrása világítja meg a főzőfelületet, növelve a tér funkcionalitását és meghitt hangulatát.

FABER

FABER

FABER

további részletes információ, és regisztráció a kiállításra, illetve rendezvényeire, a KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018 elérhetőségein.