25
feb

Konyhakiállítás 2018

POLIFORM – BOSCH – SICIS – MIELE

A KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018 a magyarországi konyhadesign és konyhatrendek legnagyobb képviselőivel ismét várja a nagyközönséget  a Papp László Sportarénában március 2-4 között. A három napos kiállítás ideje alatt több száz kiállító várja a látogatókat, a legújabb konyhabútorokkal, konyhagépekkel, konyhai eszközökkel, valamint számos szakmai innovációval és különlegességgel.

POLIFORM – A PÉLDÁTLAN HARMÓNIA

SIL DESIGN standján a POLIFORM a kiemelkedő minőségű, prémium kategóriás design konyha- és enteriőrbútoraival ismerkedhetnek a látogatók, melyeket a szakma a kategória csúcsmodelljei közt tart számon. Az olasz gyár sikere egyedülálló komplexitásában, innovatív látásmódjában, valamint környezettudatos gondolkodásában rejlik. A design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjának köszönhetően a legszebb harmónia megteremtésére képesek az igényes enteriőr minden helyiségében: konyhában, étkezőben, nappaliban, hálóban és gardrobokban egyaránt. 

SIL DESIGN

SIL DESIGN

SIL DESIGN

BOSCH – AZ ÖLTÖZTETHETŐ DESIGN HŰTŐ

A Konyhakiállításon bemutatkozik az új BOSCH VarioStyle hűtő, a világ első olyan hűtője, melynek előlapja tetszés-, igény-, de akár évszak, vagy hangulat szerint, 14 féle színben cserélgethető.  A BOSCH VarioStyle hűtőre a színes előlapok felhelyezése igazán egyszerű, nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást, csupán néhány perc és máris új arculata lehet a konyhának.

BOSCH

BOSCH

BOSCH

SICIS VETRITE – A LEGKÜLÖNLEGESEBB ÜVEGPANEL RENDSZER

A Konyhakiállításon mutatkozik be a SICIS legújabb innovációja, a 104-féle dekorral bíró laminált üvegpanel rendszer, a Vetrite. A SICIS 120*280 cm-es óriási lapokkal lép be a belsőépítészet világába és további 18 standard mérettel biztosítja, hogy a megrendelők szabadon variálhassák a szükséges elemeket egymással. A gyönyörű üvegpanelek konyhapulton és a pult feletti falburkolatként is használhatók, de akár konyhabútorok frontján is elhelyezhetők, mivel a laminált üveg vágható, fúrható, lyukasztható, így a szerelvények elhelyezése sem jelent akadályt.

SICIS

SICIS

MIELE – A STÍLUSOS ÉLVEZET

A MIELE SmartLine kulinárisan sokoldalú elemei egyedülállóan elegánsak, rugalmasan variálhatók és kombinálhatók a legtökéletesebb íz- és nem utolsó sorban vizuális élményért. Az indukciós- és gázfőzőlap, a Tepan Yaki, az indukciós wok valamint a pultba építhető páraelszívó egymással szabadon, tetszés szerint kombinálható. Mindezek együtt egy olyan előremutató, innovatív főzőhelyet alkotnak, melynek letisztult hatása egyedül álló módon oldja fel a konyha és a lakótér közötti határokat.

MIELE

MIELE

MIELE

MIELE

további részletes információ, és regisztráció a kiállításra, illetve rendezvényeire, a KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018 elérhetőségein.