19
feb

Moduláris office bútorok a LAPALMA újdonságaiból

A moduláris bútorok modern idők megváltoztatták a legtöbb ember életét és munkáját, így a moduláris bútorok sokkal inkább előtérbe kerültek, mint valaha. 

Létrejöttek az úgynevezett hibrid terek, melyeket a belsőépítészet elismert, új modellként tart számon mivel azok tökéletesen megfelelnek az újfajta életmód kívánta igényeknek.

Az otthoni, irodai és szállodai kommunikációk helyszíne ezekben az enteriőrökben tökéletes harmóniában áll az emberek aktív életmódjaival.

A kortárs szakmai valóság, amely a mobilitáson és az intelligens munkán alapul, felülkerekedik az irodát jelentő hagyományos munkahelyi koncepción és ezáltal egy olyan sokoldalú teret nyit meg, amely az új technológiák és új szokások igényeit szolgálja. Olyan új térrendezési forgatókönyvek ezek, amelyek moduláris rendszereket igényelnek, integráltak, kiegészítik egymást és végül, de nem utolsósorban ergonomikusak és kényelmesek.

Francesco Rota intelligens megoldása lágy formájával és elemeinek szabad kombinációjával kiemelkedő designról és funkcionalitásról tanúskodik. 

A Lapalma számára tervezett PLUS kollekciója finoman gömbölyített  elemekből, négyzet- és téglalap alakú ülőfelületekből, különböző méretű háttámlákból, kartámaszokból és asztalokból áll, melyek önmagukban és egymás mellé/mögé, sorolva/kombinálva tervezhetők.

A kollekcióban az integrált műszaki egységek is megtalálhatók az okos telefonok, táblagépek és notebookok töltésére. Kartámaszai mellé különféle lerakóasztalok sorolhatók, így egy csésze kávénak illetve kisebb irodai eszközöknek is ideális és stabil tárolási lehetőségeket biztosítanak.

A PLUS gyűjteményből létrehozható kompozíciók színekkel és formákkal szabadon játszanak, ami a rendszer széles, ugyanakkor végtelen egyszerű konfigurációs lehetőségeit sugallja. A bútorokhoz sorolható kávézóasztalok lába a központi elektromos aljzatokhoz csatlakozik, így biztosítva lehetőséget pl. a vezeték nélküli töltésekhez, melyek ezzel az intelligens otthon fogalmát ültetik át a szállodák és az irodai társalgók designjába.

Francesco Rota tértervezésének részét képezik a PLUS kollekciójához illeszthető SCREEN térelválasztó elemek, melyek a nagy központi tereket bontják több kisebb, egymástól  finoman elhatárolt intim zónára.

További részletes információ a LAPALMA termékeiről az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.