02
feb

Valódi klasszikus, valódi luxus: Devon & Devon tapéta

A világhírű olasz brand, a DEVON & DEVON 1989-ben, egy építészpáros, Gianni és Paola Tanini ötlete nyomán született Firenzében. A motiváció egy olyan komplett és összehangolt, valódi  klasszikus stílusú, luxus fürdőszobai márka kialakítása volt, melyet a XX. század első felének európai építészeti stílusai és irányzatai ihlettek. A Wallpaper Collection az exkluzív tapéták gyönyörű gyűjteménye, melyek ideális belsőépítészeti megoldásokat kínálnak az elegáns klasszikus stílus, az eklektika, illetve az art deco szerelmeseinek.

A tapétagyűjtemény három tervező,  Francesca Greco, Nina Farré és Vito Nesta nevéhez fűződik, akiknek célja egy olyan részletgazdag és sokoldalú kollekció kialakítása volt, melyek egytől egyik tökéletesen illeszkednek a DEVON & DEVON brandjének filozófiájába.

VITO NESTA – GIACARTA. Elegáns levelek csokrok kontrasztos háttéren, négyféle árnylatban.

A  Wallpaper kollekció ezt a decens eleganciát számos környezettel a lehető legtermészetesebb módon hozza összhangba, ahol a klasszikus vagy eklektikus környezet megteremtése a cél.

VITO NESTA – MAJESTA. Az art deco határán mozgó stilizált geometrikus motívumok háromféle szín árnyalatban.

A Wallpaper gyűjtemény 32 családból áll, ahol a geometrikus formavilág a háromdimenziós optikai hatás, az Art Deco-,  és az arab motívumok épp úgy megtalálhatók mint az organikus növény- és állatvilág színes, vagy épp szürreális formációi.

Aranyhalak, álomszerű tájak, buja kertek nyomatai teremtenek  tökéletes atmoszférát az enteriőrben, amely a szépség időtlen varázsát keresi.

További részletes információ a DEVON & DEVON összes termékéről – tapéták, kádak, szaniterek, csaptelepek, burkolatok és fürdőszobai kiegészítők –  a CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ elérhetőségein.

FRANCESCA GRECO – LILIES. A vízililiom virágának fényes és geometrikus stilizál megjelenése, négyféle pasztellszín színváltozatban.

VITO NESTA – NAPPINE. Extra nagy gyöngyös brokát rojtok-bojtok, háromféle változatban, arany, zöld és bordó árnyalatban

FRANCESCA GRECO – GINKO. Távol-keleti ihletésű gingko biloba levelek tíz különböző szín variációban.

VITO NESTA – BOTANICAL. Vrágok, gyümölcsök és egzotikus növények kombinációja extra méretű formában, ötféle alapszínen megjelenve.

FRANCESCA GRECO – PLUMES. A tollak és a szirmok képzeletbeli összetétele pasztell színátmenetekben, három színváltozatban.