06
jan

Kortárs ágy klasszikus eleganciával

A LIGNE ROSET Ruché kanapéihoz hasonlóan a Ruché ágy is  egy egyszerű szerkezetű és kifinomult vonalvezetésű design bútor, jellegzetes, egyedi strukturáltsággal.

A légiesen könnyen, kecses ágyon semmi felesleges részlet nincs ami elvonná a figyelmet annak elegáns, letisztult formájáról.

LIGNE ROSET - RUCHE

Könnyű bükkfa szerkezete szinte megemeli a földtől, miközben stabilan támogatja kényelmes alvóplatformját.

A fejtámla és a keret egy jellegzetes párnázást kapott melyet speciális, un. boutis öltésekkel érnek el.  Ennek lényege, az egymás keresztezésével készülő megszakított varrásmód, ami végül a kollekció nevét is előrevetítette. A “ruche” ugyan is egy fürtökben megjelenő gyűrt textília, amit eredetileg ruhadarabok díszítésére használtak.

Ez a kortárs ágy egyszerre szokatlan és a hagyományos… Szokatlan – a tömör fa szerkezet, és hagyományos – a steppelés.  A karcsú geometrikus lábak, és a hullámzó párnázat kombinálása, a szigorú egyenes vonalak és puha, görbék harmonikus egységét alkotják.

LIGNE ROSET - RUCHE

LIGNE ROSET - RUCHE

Inga Sempé karcsú, decens ágya kifejezetten otthonos, hívogató. Magas fejtámlája kényelmes támasztékot nyúlt az olvasáshoz, formatartó alapanyagának köszönhetően hosszú távon sem fárasztja a hátat, derekat.

LIGNE ROSET - RUCHE

LIGNE ROSET - RUCHE

A Ruche a szó igazi értelmében egy luxus ágy, eredetisége és személyre szabott megközelítése révén ami mind a kortárs, mind a klasszikus környezetbe erőlködés mentes, természetes eleganciával illeszkedik.

További részletes információ: LIGNE ROSET BUDAPEST

LIGNE ROSET - RUCHE

LIGNE ROSET - RUCHE

LIGNE ROSET - RUCHE