03
jan

Ploum kanapé, a lágyság dícsérete

A PLOUM kanapé egy ellenállhatatlan invitáció a kényelemhez, melyet a Bouroullec testvérek, Erwan és Ronan tervezett a LIGNE ROSET számára.

A páratlan komfort érzést nyújtó eredmény két különálló anyag kombinációjából született, melynek köszönhetően a Ploum kanapék rendkívül magas szintű kényelmet kínálnak, miközben lehetővé teszik a test számára, hogy minden pozícióban a lehető legnagyobb kényeztetésben legyen része.

A nagyméretű kanapé oldalai enyhén zárt szögekkel rendelkeznek, ami enyhe félhold alakot képez, ezáltal  közelebb hozza, egymás felé fordítja a rajta ülőket, így támogatva különleges ergonómiájával a közvetlenebb meghittebb beszélgetéseket.

A személyes kontaktust ilyen szabadon formáló nagyfokú rugalmassága a Ploumot egy igazi fészekké változtatja. Bármilyen pozícióban is használjuk, a hát, a fej, és a karok mindig ugyanolyan puha érintést élveznek, függetlenül attól, hogy hol, milyen formában helyezkedünk el rajtuk.

A kanapék alapját fémszerkezetre formázott, vastag poliuretán hab képezi, melyekre kétféle megjelenésű és több, mint 20 színből választható huzat kerül. A látványos szövethuzatok lehetnek apró tűzött, vagy gyűrt rücskös hatásúak, de a vizuális élményen túl,  van egy szem elől rejtve maradt különlegességük is. A Ploum huzatai nem a megszokott egyrétegű bútorhuzatok, hanem egy olyan formatartó, puha anyaggal alábélelt szövetek, melyeknek köszönhetően a kanapék kimagaslón puha felülettel rendelkeznek.

Változatos hosszúságban készülnek, a kis kétszemélyes variáns 170 cm, a normál kétszemélyes 205 cm, a háromszemélyes 253 cm-es méretekben. A kétszemélyes változatok emellett kétféle háttámla magassággal is rendelhetők, így harmonikusan illeszthetők a kisebb alapterületű enteriőrökbe is. A kanapékhoz a velük megegyező összes színben és anyagstruktúrákban  megegyező, lerakóasztalként és lábtartóként is funkcionáló ülőpuffok is kaphatók.

További részletes információ a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.