03
jan

Merész burkolat újdonságok – izgalmas lehetőségek

Nem mindennapi újdonsággal rukkolt elő az olasz  41 ZERO 42, mikor piacra dobta a Connections 02 kollekcióját, ami igen csak távol esett a kommersz burkolatok világától – bár ez egyáltalán nem meglepő az innovatív Fiorano Modenese-i gyártól.

Itthon, a GOLDENGRES  kínálatában megtalálható kollekció, négy családból áll. A GESSI strukturált fa felületeket, a GAP matt – a HOP fényes kézi vetésű téglákat, és a SUPREME a kakukktojás, egy attraktív felfogásban újragondolt márvány felületet idéz. A gyűjtemény semleges fekete, fehér és szürke színeivel egyértelműen a felületi struktúrák játékára,  a fényes és matt hatások párbeszédjére épít.

Kivétel megint csak a SUPREME, ami ehelyett sima felülettel és a fekete-fehér színeinek extrém kontrasztjával borzolja a kedélyeket.

A 8- és 10 mm vastag  burkolatok falon és padlón egyaránt alkalmazhatók moduláris méretrendszerüknek köszönhetően kreatívan kombinálhatók, illetve számos formában hálóban, kötésben, de akár halszálka mintában is rakhatók.

Az önmagukban is egyedi, látványos  kézműves lapok a gyűjteményhez tartozó mozaik dekorokkal  még tovább kombinálhatók, így számtalan lehetőséget nyújtanak az igényes privát és közösségi enteriőrök kialakításához.

További részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT