12
dec

Kőzet hatású tapéta design

A BEVLO TEXTIL kínálatában található Anthology / Definition, az utóbbi évek talán egyik legmerészebb és leglátványosabb tapéta újdonsága. A Definition a most divatos kőzet motívumokat keltette életre, a leginnovatívabb nyomtatási hatások, a legfeltűnőbb színek és textúrák kombinálásával.

Az innovatív tapéta  gyűjteményt  a merészen úttörő textúrák és azok különleges alapjai határozzák meg, míg a design kialakítását a változatos geológia formációk és a triviális színű, attraktív kristályszerkezetek inspirálták.

ANTHOLOGY - Definition / Obsidian - Diffusion, Graffiti, Lustre, Sabhka

ANTHOLOGY – Definition / Obsidian – Diffusion, Graffiti, Lustre, Sabhka

A kollekció nyolcféle családból áll, melyek közül, vitán felül a lenyűgöző obszidián hatású falpanel a legfeltűnőbb. Az OBSIDIAN egy erőteljes figuratív értelmezésű, előremutató, digitálisan nyomtatott selyem hatású flíz tapéta, amely 3 m hosszúságú, 140 cm széles panelekből áll.

Egészen újszerű, hogy a tapéta panel létezik jobbos és balos kivitelben így kiválasztható az az irányultság, amelyik leginkább illik az adott belsőépítészeti designhoz.

A panelek egymástól függetlenül is használhatók, hiszen csupán egyetlen 140 cm széles egység is tökéletes kerek egész megjelenést nyújt, de burkolhatók folyamatosan, bármekkora falhosszúságon is. 

ANTHOLOGY - Definition / Obsidian Panel A

ANTHOLOGY – Definition / Obsidian Panel A

ANTHOLOGY - Definition / Obsidian Panel A

ANTHOLOGY – Definition / Obsidian Panel A

Az Obsidian paneleknek kétféle, A és B típusa létezik, előbbi nagyobb kontrasztosabb, utóbbi valamivel kisebb, jobban összemosott, összefolyóbb mintázattal. Mindkét típus négyféle színben, ametiszbe hajló lilás szürke, gyöngyszürke, elefántcsont szín, és türkiz árnyalatokban létezik.

ANTHOLOGY - Definition / Obsidian Panel B

ANTHOLOGY – Definition / Obsidian Panel B

 

A vászon hatást nyújtó ASPRONISI  laza absztrakt motívumai leginkább az akvarellek szabad ecsetvonásainak dinamikáját idézik, az azokra jellemző négy, puha pasztell árnyalatban.

ANTHOLOGY - Definition / Aspronisi

ANTHOLOGY – Definition / Aspronisi

 

A DIFFUSION egy szenzációs, túlméretezett rézcsíkos falburkolat, diszkrét dombornyomással, anélkül, hogy a három dimenziós megjelenés elvonná a figyelmet a látványos fémes gravírozásról. Színeiben a réz telt vöröses, néhol türkizben irizáló árnyalatait elevenítik meg.

ANTHOLOGY - Definition / Diffusion

ANTHOLOGY – Definition / Diffusion

 

A GRAFFITI a vidám abstrakt, nem egyszer már művészibe hajló városi falfirkák designjára emlékeztet, háromféle sötét, idő ette rozsdás festék színben.

ANTHOLOGY - Definition / Graffiti

ANTHOLOGY – Definition / Graffiti

A LUSTER tapéták pasztell színeikkel, és finoman összemosott egyszerű csíkozásukkal az impresszionista festészet megkapó hatását nyújtják. A négy színben kapható tapéták különlegessége, hogy merészségtől függőn, a szokásos függőleges mód mellett, akár vízszintesen is ragaszthatók.

ANTHOLOGY - Definition / Luster

ANTHOLOGY – Definition / Luster

ANTHOLOGY - Definition / Luster

ANTHOLOGY – Definition / Luster

ANTHOLOGY - Definition / Luster

ANTHOLOGY – Definition / Luster

A SABHKA  egy valódi innovatív háttérkép a Definition kollekcióban, amiben egy speciális gyártási technológia révén sót használ fel a tinták eloszlatására, hogy lágy, diszkrét alakzatot hozzanak létre. Az így elkészült alapot ezután gyöngyös csíkkal borítják, ezzel érve el a tapéta különleges kristályosodás hatását. Az ötféle színből álló design, a Luster-hez hasonlóan,  függőlegesen és vízszintesen egyaránt hatásos látványt nyújt.

ANTHOLOGY - Definition / Sabhka

ANTHOLOGY – Definition / Sabhka

 

A THERASSIA négyféle árnyalatában, a földkéregben rejlő vulkáni rétegeket és fémeket tartalmazó kőzetképzéseket ábrázolja. A feltűnő formatervezés sarkalatos pontja volt a véletlenszerűség látszata,  ami tökéletesen egyedi, kortárs effektust eredményezett.

ANTHOLOGY - Definition / Terassia

ANTHOLOGY – Definition / Terassia

ANTHOLOGY - Definition / Terassia 

ANTHOLOGY – Definition / Terassia