11
dec

Minimalista kanapé különleges karakterrel

A dán NORMANN COPENHAGEN design bútorai a jellegzetes skandináv jegyeken túl a kiemelkedő minőség a tökéletes ergonómia és a maximális kényelem szinonimái.

A Jonas Wagell tervezésében született ülőbútorokból –  fotelekből és kanapékból –  álló SWELL kollekció vidám, játékos megjelenésű könnyedséggél ruházza fel a nappali tereket.

A SOLINFO LIGHTING & HOME kínálatában kapható design bútorokat, a skandináv egyszerűség és a felesleges részletek nélküli, szigorúan funkcionális felépítés jellemzi. Mindezek ellenére a Swell karakterrel, és mondhatni személyiséggel rendelkezik – ráadásul tucatnyi életteli színben.

A puha, ívelt formák a bútoroknak egyrészt hívogató megjelenést kölcsönöznek, másrészt fantasztikus  kényelmet biztosítanak.

Neve, az sütés közben emelkedő kenyérre utal, ami már önmagában is egyfajta játékosságot sejtet. A robusztus, párnázott háttámlák, ülőfelületek, valamint a kanyargós karfák teljes egészükben ezt a dagadó, emelkedő formát szimbolizálják, amit a hátoldal varrásai, és rendkívül vastag és mély ülőfelületek gömbölydedsége csak még tovább erősít.

Ezt az egyedi megjelenést a kemény fa keretre dolgozott speciális hab töltete és az egészen apró, lakkozott acél lábak kombinációja nyújtja, mely utóbbiak annyira kicsik, hogy szinte nem is látszanak a buci giga párnák alatt.

“Bár a minimalizmus mindig is lenyűgözött, mégis szeretek meleg és személyes kapcsolatokat átadni a termékeknek. A SWELL tervezésekor az én szemüvegemen át nézve számos esztétikai és gyakorlati tulajdonságokat vettem figyelembe, így a végeredmény erősen tükrözi saját, személyes ízlésemet és stílusomat. ” Vallotta a designer, Jonas Wagell erről a valóban nem mindennapi megjelenésű nappali gyűjteményről…

További részletes információ a NORMANN COPENHAGEN bútorairól, a magyarországi forgalmazó, a SOLINFO LIGHTING & HOME elérhetőségein.