05
dec

A kényelem legfelsőbb foka – fotel variációk Franciaországból

Akár egy gigantikus puha párna… Ez a LIGNE ROSET Calin kanapéból és fotelokból álló kollekciója ami maga a francia csábítás…

Pascal Mourgue gyűjteményének legfeltűnőbb design részlete és egyben jellegzetessége az angol-párnákat idéző szegő varrás, ami végigfut a bútorok ülő-és háttámláinak szélein, maximálisan hangsúlyozva azok kényelmes, süppedős párna jellegét.

A “beledőlős” látvány ellenére a CALIN  tökéletes tartást biztosító alapanyagokból, tökéletes ergonómiával készül. Több tucatnyi színben létező textil és bőr kárpitjai alatt a legmodernebb PU és bulltex alapanyagok rejtőznek, ami garancia formatartására, és ezáltal kényelemére. 

Nem csak színei, de lábai változatos formát mutatnak. Natúr és fekete fa, valamint alumínium lábakon állnak, természetesen más és más designban. Előbbiek a modern klasszikus, utóbbi inkább a minimál, vagy lofthoz illő kortárs jegyeket követi.

Kétféle szélességben, fotel és kis kanapé méretben létezik, modularitásának köszönhetően pedig megjelenése bármilyen enteriőrben személyre szabható.  Számos komfort lehetőséget is kínál, úgy, mint a fix háttámla mellett választható, négyféle fokozatba állítható variánsok, valamint a pihentető lábtartó. Tisztán tartása is probléma mentes, hiszen a kárpitok egy egyszerű mozdulattal eltávolíthatók, majd vegytisztítás után ugyan ilyen könnyedén vissza is helyezhetők.

További részletes információ a LIGNE ROSET termékekről a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.