02
dec

A legizgalmasabb cementstruktúrájú burkolat újdonságok

Alig néhány hónapja mutatta be az olasz COTTO D’ ESTE új, CEMENT PROJECT burkolat kollekcióját, mely azonnal hatalmas sikert aratott.

A 20 éves garanciával bíró kollekció a struktúrák és színek egyedülálló gyűjteménye, mely a jellegzetes cementhatások és a különösen szép neutrális árnyalatok exkluzív formáit önti burkolat formába.

A burkolatok a szürke háromféle árnyalatában és háromféle, egy homogén, egy durvább szemcsés, és egy zsaludeszka lenyomatos textúrában készülnek, melyek visszaköszöntik a nyers beton felületek legjellegzetesebb mintázatait.

A Cement Project a mai kortárs építészet igényeire reflektál – coloritásával, struktúráival és széles körű alkalmazhatóságával egyaránt.

A burkolat kollekció külön értéke, az a gyártás során felületébe égetett, un.  PROTECT antibakteriális réteg, mely folyamatos 24 órás védelem mellett pusztítja el a burkolólap felületére kerülő baktériumokat – ezért azok kifejezetten javasoltak egészségügyi létesítmények, vendéglátó egységek, és minden olyan intézmény burkolására, ahol a higiénia kiemelt követelmény.

Három különböző vastagságban létezik, az ismert 5,5 mm-en kívül 14 és 20 mm vastagságban is választható.  Ez utóbbi egy extra csúszásmentes kültéri kivitel, mely a most kedvelt száraz lerakási módban, illetve  emelt padlóként is alkalmazható. Az 5,5 mm- es lapok mennyezet burkolására is alkalmasak, ami még tökéletesebbé teszi a zsaludeszkás nyers beton felület illúziót.

Méreteinek tekintetében, az immár klasszikusnak nevezhető  100* 300 cm-es méreten túl,  100*100 illetve 50* 150 cm-es méretben is rendelhető. 

További részletes információ a forgalmazó GOLDENGRES-DADO elérhetőségein.