02
dec

Kortárs ágy extrém méretben (is)

Egy attraktív franciaágy, ami egyszerűen nem tud észrevétlen maradni…

A FLOU Amal ágya a világhírű designer, Carlo Colombo nevéhez fűződik és az olasz gyár egyik idei újdonságaként gazdagítja a cég portfólióját. Különlegességét a fejtámla oldalain végigfutó elegáns fém szegély adja, mely vizuálisan még inkább kiemeli a támla terjedelmes párnázását és érzékelteti annak kényeztető puhaságát.

A fém díszítés polírozott és matt arany, polírozott króm és polírozott fekete nikkel kivitelben készül,  melyek stílusosan illeszkednek az ágy több tucatnyi textil és bőr kárpitjához.

Az Amal lábrésze  szintén telibe párnázott, melyen azzal szinte megszólalásig azonos magasságú matrac nyugszik, ezzel is hangsúlyozva az ágy harmonikus arányait.

Létezik sima, és ágyneműtartós változata, míg fekvőfelülete a vastag matrac alatt hagyományos szalagos- vagy motorikusan mozgatható  ágyrácsokon nyugszik.

A fejtámlát és a lábrészt diszkrét hajtások és apró öltésű díszítő varrások teszik egyedivé, melyek finoman hangsúlyozzák az ágy kortárs eleganciáját.

Az ágyalap és a fejtámla cserélhető és tisztítható szövet, illetve bőr kárpitozása, valamint négyféle mérete (160×200 cm, 170×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm)  és extrém, 210 cm-es hosszúsága minden stílusú enteriőrhöz könnyen alkalmazkodó, a színében leginkább illeszkedő,gyönyörű darabbá avanzsálja.

További részletes információ a FLOU magyarországi forgalmazója, a SOLINFO LIGHT & HOME elérhetőségein.