30
nov

Ultravékony palakő burkolat a kandalló körül

Az ultravékony Slate Design pala kőfurnér burkolatoknak már számos innovatív tulajdonságát mutattuk be a korábbiakban, úgy mint az elképesztő vékonyság, hajlékonyság, elenyésző súly, hatalmas táblaméret, bútorfrontra laminálhatóság, kültéri alkalmazhatóság stb.

A hideg beköszöntével azonban most egy nagyon is aktuális témát vettünk most elő.

Azokban az otthonban ahol kandalló is van a nappaliban már valószínűleg régen túl vannak az idei szezon első tűzgyújtásain. Ami pedig a küllemet illeti, kevés olyan fűtőberendezés van, ami a látvány és hőhatás kellemes elegyével olyan hangulatot tud árasztani mint egy kandalló.

A Slate Design rendkívül széles körben alkalmazható LiteStone kőfurnér burkolatai maradéktalanul alkalmasak az épített kandallófalak burkolására is. Az ultravékony pala burkolatok ezen változatai mintegy 80 C-ig problémamentesen bírják a tartós hőterhelést, mely bőven több, mint amit egyébként az épített kandalló felületein mérhetünk.

A 23 féle természetes pala struktúrából mindenki megtalálhatja az enteriőr stílusához és színvilágához leginkább alkalmas burkolatot, mely a helyiség harmonikus látványához igazodva szoros illesztéssel, vagy fugával egyaránt rakható. Sőt, újabban már ultravékony homokkő burkolatok is elérhetők 6 féle különböző struktúrában Slate Design SandStone néven.

Már a 122*61 cm-es standard lapméretekkel is nagyon látványos egybefüggő felületeket alakíthatunk ki, de bizonyos pala struktúrákból választhatunk akár 244*122 cm-es extra nagy táblaméreteket is amik a mai, trend diktáló minimál designhoz is páratlan eleganciával alkalmazhatók

További infók: SLATE DESIGN