23
nov

Marokkói puffok kortárs újragondolásai

A NORMANN COPENHAGEN  népszerű Circus kollekciója a közelmúltban öt új, érzéki árnyalattal gazdagodott. A designer, Simon Legald által tervezett puffok lekerekített formája és tiszta, grafikus vonala az antik marokkói bőr puffok kortárs értelmezései.

A puff lehetővé teszi az ellentmondások találkozását azokban a modern, minimalista enteriőrökben, ahol a szigorú, puritán stílust puha és otthonos kifejezéssel kívánják lágyítani.

A Circus puff sokoldalú, több funkciós bútor exkluzív, skandináv jegyekkel felruházva. Lehet a kanapé kiterjesztése, funkcionálhat dohányzó / lerakó asztalként, de megjelenhet a hálószobában például székként.

Szerkezete keményfa vázból és két különböző típusú habból áll: egy keményebb, szilárdabb habrétegből ami fenntartja a puff alsó részének formáját és egy lágyabb felső rétegből, mely utóbbi a bútor kényeleméről gondoskodik.

Új színei a meleg”piszkos” árnyalatoktól a légies és hűvös színekig terjednek, rozsdás és  homok-sárga, világoskék, puha bézs és poros szürke coloritokban. Új színei nagyszerűen hangsúlyozzák elegáns kárpitjának változó fényű felületét, és a puff finoman dekadens, minimalista alakját.  A Cirrus puffok az új árnyalatokkal együtt  összesen immár kilenc színben választhatók.

További részletes információ: SOLINFO HOME & LIGHTING