21
nov

Blanco mosogatók 40 éve Magyarországon

A németországi Blanco, a világ egyik vezető mosogató és csaptelep gyártója immár 40 éve van jelen Magyarországon.

Az évforduló alkalmából Frank Staub – a német Blanco cég alapítójának unokája- találkozott a hazai márkaképviselet tulajdonosaival, akikkel 40 évvel ezelőtt az első közös lépéseket megtették.

A családi kézben lévő vállalat ma az egyik legnagyobb német mosogató- és konyhai csaptelepgyártó Németországban illetve Európában, akinek mosogatóit szelektív hulladéktároló rendszerek és saját fejlesztésű, a konyhai előkészítő és tálaló műveleteket segítő speciális kiegészítői – pl: vágódeszkái, gyümölcsmosói vannak.

Blanco - Etagon 500 U

Blanco – Etagon 500 U

A BLANCO minőségének záloga, a közel 100 éves tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság. Innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó és élenjáró.

Blanco - Yovis

Blanco – Yovis

Blanco - Zerox 6S IF

Blanco – Zerox 6S IF

Blanco - Delta II

Blanco – Delta II

Blanco - Axia III S6

Blanco – Axia III S6

Mosogatóit és csaptelepeit a legjobb minőségű anyagok és precíz gyártás jellemezi, miközben újításai különleges formavilágot, sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb higiéniát biztosítanak vásárlóik számára.

Blanco - Zenos S

Blanco – Zenos S

Blanco - Catris S

Blanco – Catris S

Mindemellett környezettudatos gondolkodás módjával  különösen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható gazdálkodásra, ami  a BLANCO esetében nem csupán trendiség, hanem immár 2 évtizede vállalati kultúra meghatározó alapeleme.

Ebben a témában egy egyértelmű, mindenre kiterjedő irányzatot követ, aminek alapja felelősségteljes gazdálkodás a Föld erőforrásinak minden vonatkozásában. Csak és kizárólag bevizsgált, és engedélyezett, valamint számos esetben 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból dolgozik, amik ráadásul a tisztítószerek használatát is minimalizálják.

A BLANCO-nál nincsenek trópusi fa kiegészítők, minden ilyen típusú termékes, felelősségteljes, honos, európai gazdálkodásból származik, így is óvva a trópusi eső erdők egyre jobban kizsákmányolt és mára már kényes egyensúlyúvá vált világát.

Blanco-Zenar XL6S

Blanco-Zenar XL6S

Mosogatói és csaptelepei a hagyományos, egyszerű rozsdamentes alapanyagoktól , a silgránit, a kerámia terméken keresztül egészen a SteelArt prémium mosogatókig egy rendkívül széles skálát ölelnek fel és ez a változatosság, valamint a folyton megújuló design és az  átfogó, felelősségteljes szemlélete világsikerének elvitathatatlan záloga.

További részletes információ az ADMIRÁL KONYHA STÚDIÓ bemutatótermében ahol a mosogatók és csaptelep élőben is megtekinthetők.

Blanco - Yovis króm

Blanco – Yovis króm

Blanco - Elon XL65

Blanco – Elon XL65

Blanco - Pleon 6 SP

Blanco – Pleon 6 SP