04
nov

Színes burkolatok változatos méretekben

A monocrom burkolat trendek divatján tovább lépve,  tavaly a FAP Ceramiche fali lap kínálatában is megjelentek a színek, melyek idén további méretekkel, és hozzájuk tartozó, homogén padlólapokkal bővültek.  A  GOLDENGRES-DADO BT  kínálatában megtalálható COLOR NOW kollekció expresszív színeivel amellett, hogy  izgalmas tér- és trendformáló burkolat, coloritásának köszönhetően komoly érzelmi hatással is bír lelkivilágunkra is.

A 30.5 x 91.5 cm-es nagyméretű lapok merész, telt árnyalatai az  Avio, Kurkuma, Fango és Marsala, míg a visszafogottabb variánsai a bézses  Ghiaccio, Perla és Tortora. Az élénk színek mellett a FAP hatásosan játszik a textúrákkal, a méretekkel és a formákkal is, így ezek együtt már végképp ellenállhatatlanul és tökéletesen illeszkednek a belsőépítészet folyamatosan színesedő trendjébe.

Fap ColorNow burkolat

A kollekció  nagyméretű, modern megjelenésű lapjai mellett egy barokk mintázatú falikárpitokra emlékeztető családot, egy hagyományos megjelenésű  1 x 1 centiméteres kerámia mozaik újdonságok, illetve annak kerek változatú formáiból áll, melyik kombinációi valódi dinamizmust ébresztenek a falon.

A COLOR NOW  amúgy is széles és változatos palettája idén tovább bővült egy kisméretű gyűjteménnyel a COLOR LINE családdal, illetve a hozzájuk kifejlesztett, homogén COLOR NOW FLOOR nevű padlólap családdal.

A COLOR LINE kisebb, 25*75 centiméteres méretekben készül, a Color Now-hoy képest egy újabb, óceán színű türkiz árnyalattal és egy attraktív, dinamikus dekor lappal kiegészülve. A dekor érdekessége, hogy mozgalmas geometrikus mintázata nem csak magán a konkrét dekor lapon, hanem a mozaik változatok felületén is megjelenik.

A padlóburkolatok 60*60 centiméteres méretükben, mind a kisebb, mind nagy méretű fali lapok ideális társai, négyféle homogén  színben.

további részletes információ: GOLDENGRES-DADO