21
okt

Színes reggeliző szettek – akár karácsonyi ajándékként is

Miközben dübörög a minimál, a konyhai kisgépek közt  nosztalgikus küllemű, cukorkaszín retro csodák bűvölnek, csábítanak, és hódítanak – ráadásul, közeleg a karácsonyi ajándékozás ideje is… 

Vízforraló: hétféle színben, (króm, fekete, bézs, piros, pasztell rózsaszín, pasztell kék, menta zöld) 1, 7 l űrtartalommal, kivehető acél vízszűrővel, rozsdamentes talpazattal, melyen 360 fokban körbeforgatható, automatikus kikapcsolási móddal a víz felforrása után.

Szinte észre sem vesszük és egyetlen szempillantás alatt beleszerelmesedtünk egy bumfordi küllemű kenyérpirítóba, vagy vízforralóba, és a hezitálás tárgya csupán a babarózsaszín, vagy égszínkék színek közti tanácstalanságunk képezi.

Az olasz SMEG RETRO STYLE konyhai kisgépeit az összetéveszthetetlen, klasszikusan gömbölyded formák és élénk telt vagy épp bájosan pasztell színek mellett a  legmodernebb, innovatív technológiák jellemzik.

Kenyérpirító:  2 és 4 szeletes változatban hétféle színben (króm, fekete, krém, piros, pasztell rózsaszín, pasztell kék és menta zöld) 6 fokozatban, melegen tartó, és kiolvasztó funkciókkal.

Ezekkel e készülékekkel nem csupán robotgépet, turmixot, vagy kenyérpirítót vagy vízforralót választunk… Ezekkel a készülékekkel a stílust, az ikonikus design  hozzuk be a konyhába.

A SMEG által kifejlesztett szemet gyönyörködtető konyhai kisgépekben a régi idők emlékeit idéző  shabby chic, és a rusztikus vintage stílusai ötvöződnek, amik így együtt,  alapjaiban megváltoztatják meg a tárgyi designhoz fűződő látásmódunkat.

Ennek tudatában pedig már csak azon érdemes gondolkodni, magunkat, vagy valamelyik szerettünket lepjük meg ünnepekre egy stílusos reggeliző szett egy vagy több darabjával…

További részletes információ a SMEG készülékekről: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ

Turmixgép: hétféle színben (króm, krém, fekete, piros, pasztell rózsaszín, pasztell kék, menta zöld)  800 wattos teljesítménnyel, 4 féle fokozatban, és 3  program lehetőséggel