17
okt

Cortenacél, iron és platinum hatású burkolatok a Kerlite -től

Ahogy az néhány hete a Cersaie-on is látszott, a fal- és padló burkolatok nagy lapos trendje, és a rozsda ette fémhatású felületek, továbbra is a vezető irányvonalak egyikét képviselik a burkolat design izgalmasan szerteágazó, világában.

KERLITE -Metal / Corten

Bár nem idei újdonság, de tökéletesen mutatja az olasz Cotto d’ Este trenddiktáló szerepét a piacon, hogy a gyár már néhány évvel ezelőtt bemutatta azt a METAL kollekciót, ami  a lepusztult gyárak különleges filingű rozsdás fémlemezeit idézve, mind a mai napig az egyik leglátványosabb és élethűbb designt hozza a témában.

A kortárs építészet által preferált loft design tökéletes részletei ezek a rozsdás, málladozó fém hatású vöröses / feketés porcelán lapok, melyek hatásosan hozzájárulnak az autentikus gyár fíling kialakításához a durva struktúrájú beton, és csupasz, vakolatlan tégla felületek mellett.

A  KERLITE – Metal többféle méretben készül, melyből a legnagyobb 1000 *3000 mm-es változatok elképesztő vizuális élményt nyújtanak a loftok osztatlan, nem egyszer 7-8 méteres belmagasságot is elérő tereiben.

KERLIRE - Metal / Platinum

A gyár szakmai és technológiai profizmusát mutatja, hogy ezek a 3 négyzetméteres hatalmas burkolat táblák is mindössze 5 mm-es vastagságban készülnek, hátoldalukon egy 0,5 mm-es üveghálós erősítéssel, garancia a lapok tökéletes stabilitására, így akár azok- megfelelő előkészítés után – meglévő régi burkolatra is fektethetők.

KERLITE - Metal / Iron

A Metal kollekció azonban nem csak ezekben a hatalmas méretekben készül, a tervezők gondoltak az átlagos méretű otthonokra is,  ezért további három méret – 500*1000-   1000*1000-  és  3000*1000 mm – teszi teljessé a kollekciót, amik közül már biztos mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretezésű burkolatot.

További részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT

KERLITE - Metal / Iron

KERLITE - Metal / Corten, Iron, Platinum

KERLITE - Metal / Corten