10
okt

Új dimenzió a csaptelep designban

A DORNBRACHT  magas minőségű csaptelep felületei a közelmúltban egy új exkluzív elemmel, egy sötét, matt platina felülettel bővültek, mely egyenlőre csak a legújabb kollekció, a VAIA termékcsalád kizárólagossága lesz.

Dornbracht - Vaia

A sötét, meleg árnyalatból egyfajta bensőséges természetesség és melegség sugárzik, ami további lehetőségekkel bővíti az egyedi fürdőszoba enteriőr kialakításának lehetőségét. A sötét platina jellegzetes, finoman csiszolt, selymes felülete elegáns és figyelemre méltó hatással bír, mely egyszer s mind érzéki hangulatot teremt a fürdőszobában.

Dornbracht - Vaia

A Dornbracht a kimagasló szakmai tudást jeleníti meg csaptelep felületeiben és textúráiban is – mind a minőség mind a kombinálhatóság szempontjából. A válogatott felületek széles skálája azt mutatja, hogy a prémiumgyártó termékei minden szempontból kiemelkedőek.  A különleges Dornbracht felületek hangsúlyozzák a német gyár egyedi fejlődési törekvéseit, szín összeállításait és kiemelkedő minőségű gyártását.

 

Dornbracht - Vaia

Az új sötét matt platina felület bársonyosságát a Dornbracht innovatív, egyedi mattítási módja eredményezi, melyet kifejezetten a Vaia termékcsalád részére fejlesztett ki. A szerelvények a legfinomabb réz ötvözetből,minden egyes részletükben kézi munkával készülnek mielőtt a felületkezelésre sor kerül.

Ez a manufakturális folyamat biztosítja, hogy a csaptelep felületnének minden egyes részlete finoman mutatja a kefeszálak által létrehozott diszkréten csiszolt felületet. Ez a Dornbracht által garantált specifikus, és magas technikai valamint gyártási jártasságot igénylő folyamat az, melynek köszönhetően a csaptelep megőrzi eredeti anyag szerkezetét és kivételes megjelenést kölcsönöz a kész terméknek.

Dornbracht cégnél vallják, hogy a felület, a forma mellett egy újonnan nyíló dimenziója a designnak.

Dornbracht - Vaia

Az anyagválasztás lényegesen befolyásolja a stílust és hangulatot: vagyis a fürdőszobai szerelvények felülete meghatározza, hogy az enteriőr klasszikusan  elegáns, vagy modern kortárs, esetleg melegséget árasztó érzéki. Ehhez a felületek kreatív játék lehetőséget nyújtanak, vagy kihangsúlyozzák a stílust, vagy ellentétet teremtenek…

Ezek a megfontolások fontos elmei voltak az új, sötétm matt platina felület kifejlesztésének. Összehangolva a Vaia termékcsalád szerelvényinek megjelenésével, mely kibékíti a klasszikus és progresszív stílus elemeket, a sötét matt platina harmonizáló és megalapozó hatású lett.  Melegséget sugalló felülete felerősítette a Vaia lágy, kiegyensúlyozott formanyelvét, új, összekötő kapocsként kezdett funkcionál az eltérő stílusjegyek között,  mint a forma és szín figyelemre méltó szimbiózisa…

További részletes információ: SVÁBBAU