09
okt

Kortárs szék a skandináv design szerelmeseinek

A pozitív és a negatív formák közötti kölcsönhatás játssza a főszerepet az &TRADITION Between  székének ikonikus designjában, ahol a designer, Sami Kallio, szakértelme a hagyományos famegmunkálás terén egyértelmű és nyilvánvaló.

A Between két klasszikus, egymástól eltérő technikával (préselés és forgácsolás) készül, ezek együtt adják a szék könnyed filigrán, ugyanakkor markáns,  stabil megjelenését.

Sami Kallio személyének és a skandináviai hagyományos famegmunkálási technikáknak köszönhetően, a jellegzetességükben lenyűgöző részletek minden esetben megjelennek és azonnal felismerhetők az &TRADITION fából készült székein.

A Between látványát a fa furnér lapokból készülő félhold alakú háttámlák és a jellegzetes karfa kapcsolódások  határozzák meg,  ami egyben utalás is a szék nevére.

Tiszta és kiegyensúlyozott designja révén magán és közintézményekben, vendéglátó egységekben vagy szállodákban egyaránt ideális ülőbútorként jelenhet meg.

A fehérített, füstölt, és olajozott tölgyből, valamint kőrisből  készült Between kollekcióban jelen vannak a még nagyobb kényelmet és komfortot nyújtó kárpitozott ülőfelületű változatok is, amik már a hosszú családi vacsorákhoz is maximális kényelmet nyújtanak a szék könnyed eleganciájának csorbítása nélkül.

További részletes info: SOLINFO LIGHT & HOME