06
okt

Poliform előadás a SIL Design Centrumban – Design hét 2017

közel 25 éve fürdőszoba és enteriőr designnal foglalkozó  SIL Design Centrum, a Budapest Design Week-hez kötődően izgalmas  előadásra invitálta a belsőépítész és lakberendező szakma képviselőit.

A Design Hét rendezvény sorozat keretén belül a Poliform bútorgyártó meghívottja, Marco Zotti a nagy múltú márka európai képviselője tartott előadást a SIL Design Centrum Falk Miksa utcai bemutatóteremben.

A világvezető bútor márka termékeit olyan nem kisebb nevek álmodják meg, mint  Marcel Wanders, Jean-Marie Massaud, vagy éppen Rodolfo Dordoni.

A jó hangulatú eseményen a design orientált közönség, megismerkedhetett a Poliform történelmével a negyvenes évek kezdetétől egészen napjainkig. Az előadás által bepillantást nyerhettünk egy folyton megújuló és fejlődő bútorgyártó világába, ahol minőség a funkcionalitás és a szépség egyszerre köszön vissza bútorokból.

Az est fényét emelték a Góg Angéla ( GOGA Food Design) által készített édesség-különlegességek, melyeket a Poliform által használt anyagok és felületek ihlettek.

további információ a POLIFORM termékeiről:  SIL DESIGN CENTRUM,  fotó: TÓTH DÁVID