25
Sze

Kortárs lámpa design, klasszikus értékekkel

A STUDIO ITALIA DESIGN a világ egyik legnevesebb lámpa gyártója, akinek a gyár 1950-es alapítása óta minden terméke teljes egészében kizárólag az olaszországi Velencében készül.

A szenvedélyes érdeklődés a tudomány és a technológia minden erőforrásában új irányvonalakat és új dimenziót teremt a modern környezetek által diktált, mai életstílushoz. 

A manufaktúrában készülő, szájjal fúvott lámpák a legfinomabb és legértékesebb anyagokból, muránói üvegből, sárgaréz, alumínium és a acél felhasználásával készülnek.

A folyamatos törekvés a kiválóságra – ennek köszönhetők az egyedi lámpa alkotások, amelyek tökéletes minőség-, forma-, funkció- és technológiai igényeinek kiszolgálására születnek.

Az ősi bölcsesség és a kézműves tradíciók összefonódása, a kísérletezés, a folyamatos kutatás és az innovációk eredményeként a Stúdió Italia Design lámpái nem csupán egyszerű fényforrások, hanem plasztikus téralkotó alkotások is, amelyek megjelenésükkel és könnyed refrakcióikkal minden térben varázslatosan mutatnak.

A Random Light kollekció, egy egyedül álló, moduláris  gyűjtemény a gyár portfóliójában ami a lámpák részleteinek és részleteinek és felhasználásának köszönhető.

A különböző mérető és színű gömb alakú üveg burák rendkívül vékonyak, ugyanakkor megdöbbentően erősek, ellenállók is.

A függő gömböket egy speciális párologtató technológiával színezik, az adja lámpa burák teljes felületének ragyogó tükröződését, ami még inkább figyelemfelkeltő a lámpák felkapcsolásakor. A  RANDOM modularitásából kifolyólag egyesével, vagy több csoportba rendezve kombinálható, ezért ideális a pultok, asztalok helyi- vagy enteriőrök általános világításaként is.

További részletes információ: SOLINFO LIGHTING & HOME