19
Sze

Ritzwell – a japán minimál design európai nagykövete

Az exkluzív japán márka a Ritzwell 1992 óta gyárt prémium kategóriás kárpitozott bútorokat, melyek professzionális módon ötvözik a minőségi anyagokat a finom kézművességgel.

Ez nem tömegtermelés – ez  művészet, ami beszivárog a mindennapi életbe. Olyan bútorokat teremt, amelyek meghaladják a kultúra és a szokások határait, hogy minden térben harmóniát és nyugalmat teremtsenek.

A Ritzwell név kezdetektől egyet jelent a gondos tervezéssel és kézművességgel, az örök stílussal és stílusossággal. Bár a márka Japánból származik, a növekedés globális útját járva székhelyét mára Milánóba, a design fővárosába helyezte át, ahol a japán érzékenységet a kortárs bútortervezés innovatív megközelítésével egyesíti.

Bútorai a legmagasabb minőségű anyagok szinonimájaként a design egyedülálló megközelítésével készülnek, a legfejlettebb technológiák és a legkiválóbb mesteremberek egyedül álló manufakturális tudásának köszönhetően.

Egy Ritzwell termék összetéveszthetetlen és azonnal felismerhető egyszerű és kiegyensúlyozott formája, valamint perfekt funkcionalizmusa miatt. Ez a japán gyártó abszolút sikere,  amely mindig a maximális kényelem és mindenek felett álló diszkrét szépség garantálására törekszik.

Formái az organikus modernizmuson alapulnak, amely a kiegyensúlyozott egyszerű alakzatokat ötvözi a természetes anyagok, az értékes fa, a gyönyörű bőrök és textilek átható szépségével.

Minden egyes bútor egy újabb  lépés a szigetország bútorgyártásának missziójában: törekvés a szépség esztétikai fogalmának a japán hagyományból való kiterjesztésére,  a design és funkcionalitás tökéletes harmóniájának, tiszta egyensúlyának és kifinomult stílusának megteremtésére.

további részletes információ: INTERNI BUDAPEST