04
Sze

Design székek elképesztő színekben

A kárpitozott Beetle Chair szék bevezetésével a GUBI egy korlátlan lehetőségekkel bíró, újabb gyűjteménnyel büszkélkedhet, mégpedig a legszebb színű változatokban.

A Beetle azonban nem csak kárpitos, hanem sima polipropilén műanyag héjjal is kapható. Ennek a változatnak megjelenése könnyedebb, fiatalosabb, játékosabb és természetesen alacsonyabb árfekvésű is.

Mind a két verzió finom matt textúrájú, lágy tapintást kínál,  kiemelkedőkényelemmel párosulva. Tiszta formája, és széles színskálája (több tucat egyszínű és mintás kárpit) révén ideális megoldás mind a magán, mind a közületi terek berendezéséhez, akár monokróm formában, akár vegyesen használva a színeket.

A BEETLE szék megszületését a rovarvilág inspirálta. Tervezőjük GamFratesi folyamatosan figyelte a kemény, kitinpáncélos bogarak anatómiáját, esztétikáját és mozgását. A szék tervezésekor  újraértelmezte a bogár vázak jellegzetességeit: a  kagyló formájú alakot, a szelvények kapcsolódásait, a merev külső és lágy belső találkozásait és az elhagyott üres páncélokat…

A Beetle székek választhatók kárpitozás nélkül, teljes egészében- vagy csak a belső felületükön kárpitozva. Lábaik megjelenése szintén széles skálán mozog, mind látványuk, mind anyaguk tekintetében. Lehetnek fekete porszórt, sárgaréz,  króm, illetve bőrbevonatosak, négy álló- illetve központi forgólábúak.

A kollekcióban az étkező székek mellett alacsonyabb állású longue cher változatok, bárszékek és háttámla nélküli ülőkék is megtalálhatók, így bármilyen helyiségben, bármilyen funkcióval képesek megjelenni.

További részletes információ a GUBI termékeiről:  INTERNI BUDAPEST