03
Sze

Fekete fehér Alape mosdó újdonság

Az ALAPE BICOLOR kollekciója a legújabb fürdőszobai trendet képviseli, mely a színekre, pontosabban a fekete és fehér, valamint azok fényes és matt felületeinek kombinációjára épül.

A gyűjteményben kétféle mosdó tál, és egy szabadon álló oszlopmosdó található, melyeket látványosan tesznek teljessé a kimondottan a BICOLOR kollekcióhoz kifejlesztett Shelf System Assist kiegészítők.

A mosdók külső- illetve belső felületének színei közt a kapcsolat elképesztően látványos, hiszen a mindössze  a 3 mm vastag acélmosdók peremén a találkozás tűéles, mind a mosdó belseje, mind annak külső palástja felé.

Az új kollekció érdekessége az a könnyed játék, melyet a színek mellett a textúrákba is bele vitt az ALAPE. A mosdók fehér, belső felülete magasfényű, míg a külső fekete matt felületi mázat kapott. Az átgondolt funkcionális design elegáns részlete a mosdók csaplyuk és túlfolyó nélküli kialakítása illetve a látványt nem bomlasztó, a mosdó aljába szinte láthatatlanul  simuló fehér, fényes mázas sapkával ellátott leeresztő szelep.

A matt fekete külső szín, amit az Alape kimondotta a BICOLOR kollekciójához kifejlesztett ki, a Shelf System Assist kiegészítők színeiben is visszaköszön. Ezek a légies, minimalista megjelenésű, könnyed  matt fekete porszórt alumínium polcok 400, 600, 800, és 1000 mm-es  szélességben, a rendszerhez tartozó keményfa tárolódobozokkal,  valamint jobbra, balra, vagy  középre szerelt törölköző tartókkal kiegészítve kaphatók.

További részletes információ: SVÁBBAU