02
Sze

Új zuhanytálca koncepciók

A VILLEROY & BOCH nagy sikerű Subway Infinity méretre vágható kerámia zuhanytálcái újabb különleges meglepetést tartogatnak a nagyérdemű számára.

A teljesen új ViPrint nyomtatási technológia segítségével a perem nélküli zuhanytálcák úgy alakíthatók,  hogy tökéletes egységbe forrhassanak a Villeroy & Boch padlólapjaival, úgy simuljanak, vagy épp úgy váljanak el annak környezetétől, hogy az a lehető legelegánsabb és leghatásosabb legyen.

A zuhanytálcák felülete négyféle stílusban, azon belül pedig számos variációban dekorálható, így mindenki megtalálja a fürdőszobájához leginkább illő lehetőséget.

 

A technológiának köszönhetően olyan zuhanytálcák születnek, melyek egyesítik a csempézett zuhanytálcák látványát, a síkzuhanytálcák tökéletes higiéniájával és csúszásmentes felületével.

Inspired by Nature

A valódi fa, az értékes kőzetek struktúrái és az óceánok kék színvilága ihlette felületek, a természetes anyagok lenyűgözően hiteles és szemet gyönyörködtető megjelenését nyújtják a modern és a klasszikus fürdőszobákban.

Inspired by Heritage

A híres mettlachi csempe korhű mintáinak modern értelmezései nyertek új életet a Subway Infiniti zuhanytálcákon, mint a patchwok, vagy az  artdeko burkolatmotívumok mai megtestesítői

Inspired by Geometry

A geometriai minták és struktúrák szinte térbeli mélység hatással bírnak a padlóra, és ellenállhatatlanul vonzóvá teszik a szobát. Akár modern, akár klasszikus, ezek az időtállóan elegáns minták harmonikusan illeszkednek minden stílushoz.

Inspired by Tiles

Villeroy & Boch padlóburkolatai által ihletett dekor kollekció,  melynek színeinek nyolcféle variánsa, és a burkolatokkal harmonizáló  mintái,  zökkenőmentesen folytatódnak tovább a csempézett padlón, vagy épp azzal ellentétes módon kivételes színkontrasztot hoznak létre egy másik színnel, és alakítják át a zuhanyzó megjelenését a fürdőszobában.

További részletes információ a VILLEROY & BOCH termékeiről: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ