05
aug

Design álló- és függőlámpák a kertben

Ugyan még javában tart a nyár, de így augusztus derekán már tudomásul kell vennünk – rövidülnek a nappalok. Mivel azonban ilyenkor is szívesen ücsörgünk a kertben, teraszon,  szükségünk van a kerti lámpákra, amikkel a korai sötétedés ellenére is biztonságossá, és  hangulatossá tehetjük környezetünket.

Vibia

A kerti világítás megtervezéskor a fent említett mindkét funkciónak azonos súllyal kell érvényesülnie, különben a rossz döntés a legszebb kertet is látványosan lerombolja, míg a jó, további értéket ahhoz.

Foscarini

A kerti világítás többféle világítás formát takar. A biztonság érdekében szükség van a járdák,  kerti utak és teraszok megvilágítására, de fontos az igényes fal- és tárgymegvilágítás is, hiszen ezek a speciális világítási formák adják a biztonság mellett esztétikumot és vizuális élményt.

Flos

Ahogy az utóbbi évek kert trendjei diktálják, a nappali terek egyre jobban terjeszkednek a falakon kívülre, így egyre több design gyártónál találkozni olyan kültéri függő- és állólámpával, melyek mintha csak a szobákból léptek volna ki a szabadba. A formák, az anyaghasználat, a színek, mind erre az irányvonalra erősítenek, természetesen a legnagyobb műszaki biztonság mellett.

Marset

Vibia

Ezek a design kültéri lámpák megjelenésükkel a lakóterek stílusos olvasólámpáit, illetve függesztett mennyezeti lámpáit idézik, amelyekkel számos módon tehető abszolút szobaszerűvé a terasz, az erkély, vagy a kert.

További részletes információ: SOLINFO LIGHTING & HOME

Penta Light

Luceplan

Luceplan

Marset

Vibia

Marset

Luceplan