03
aug

Kortárs fürdőszoba újdonság art deco stílusban

A VILLEROY & BOCH idei újdonságainak egyike az ANTHEUS kollekció a modern kor visszatekintője, a századforduló elegáns, időtlen klasszikus stílusára.

A prémium alapanyagú,  kád, mosdó, szaniter és fürdőszobabútor együtteséből álló kollekció az Art Deco által ihletett geometrikus kontúrjait ismétli, kombinálva a Bauhaus puritán szépségével.

Különleges élkidolgozása, a sokszögűre csiszolt szögletes élű oldallapok kialakítása a Villeroy & Boch saját fejlesztésű,  innovatív alapanyagának, a TitanCeram-nak köszönhető, így még inkább képes megcsillogtatni a századforduló jellegzetes, kifinomult jegyeit.

A fehér három különböző, elegáns árnyalatában kapható wc-ket a legújabb DirectFlush (perem nélküli kialakítás), SupraFix (láthatatlan rögzítési rendszer), SoftClosing (lágy, hang nélküli ülőke lezáródás) és QuickRelease (ülőke eltávolítás tisztításhoz egyetlen mozdulattal) technológiai rendszerek jellemzik.

Attraktív szabadon álló kádja kétféle méretben,  a szintén Villeroy @ Boch által szabadalmaztatott alapanyagból készül. A kád peremének elegánsan vágott éleinek, valamint opcionálisan rendelhető rozsdamentes acél keretének designját a gyémánt gyűrű jellegzetes csiszolási formája ihlette.

A design további érdekessége, hogy az új színes trendnek, és az un. Colour on Demandnak köszönhetően, igény szerint, bármilyen színben rendelhető.

Eleganciájára a pontot a rugalmas túlfolyó design, a ViFlow+ prémium változata helyezi fel.

A gyűjtemény az Antheus fürdőszobabútoraival és különleges kialakítású tároló hellyel rendelkező, gyönyörű tömörfa keretes tükreivel válnak teljessé,  melyek a legelegánsabb márvány és valódi fa felhasználásával készülnek, csillogó rozsdamentes acélkeretekkel kombinálva.

További részletes információ: SVÁBBAU