29
Júl

Konzolasztalból étkezőasztal, ha kicsi a hely…

A toldható, kihúzható asztalok nagyon praktikus darabok, a mindennapi használatban nem foglalnak túl nagy helyet, viszont akár nagyon sok helyet is képesek biztosítani, ha vendégek érkeznek. És most a hangsúly a “túl nagy helyen” van, hiszen sokszor még ezek a nyitható étkezőasztalok sem férnek el egy kis nappaliban állandó bútordarabként.

konzolasztalCattelan Italia / Convivium

konzol/étkezőasztalCalligaris / Baron

Azonban létezik erre a problémára egy nagyszerű megoldás, mégpedig az étkezőasztallá alakítható  keskeny konzolasztalok egy izgalmas csoportja.

konzol/étkezőasztalCattelan Italia / Convivium

konzol/étkezőasztalCattelan Italia / Convivium

A dolog lényege nem egyéb, mint egy praktikus, kellemes méretű , keskeny konzolasztal, annak megfelelő funkciójával, ami kinyitva azonnal átlényegül egy teljes értékű, több részletben bővíthető masszív étkezőasztallá.

konzol/étkezőasztalCalligaris / Options

konzol/étkezőasztalCalligaris / Options

A legváltozatosabb formájú, általában modern stílusú asztalok több ismert olasz gyártó kínálatában is megtalálhatók, ami ékes bizonyítéka egy létező probléma (történetesen a kis hely) ideális megoldásának.

konzol/étkezőasztalCalligaris / Sigma konzolasztal

A konzolasztalok több részletben bővíthetők, így épp úgy ideálisak a 2-4 fős minden napos  étkezésekhez, mint az ünnepek akár 10-12 fős nagy családi vacsoráihoz. Úgynevezett modern klasszikus  formáikkal, és naturális színeikkel bármilyen stílusú és méretű enteriőrbe tökéletesen illeszthetők.

konzol/étkezőasztalCalligaris / Mystery

info: THE SHOWROOM