27
Júl

Kortárs fúziós művészet a fürdőszobában

A  GESSI – CONO csaptelepek és fürdőszobai berendezések egy forradalmian új formatervezés,  mely kollekció tökéletesen illeszkedik a mai trendek letisztult, minimalista tiszta irányvonalához, ugyanakkor kifinomult harmóniájának következtében egyfajta melegséget sugároz az  innovatív fürdőszobai terek világában.

GESSI - Cono

A gyűjtemény létrehozásával a Gessi arra törekedett, hogy eleget tegyen annak a vágynak ami elmossa a határokat a természetes- és épített környezet közt, ezáltal pedig a fürdőszobát ne csak a regenerálódás és a jólét helyszíneivé, hanem egy valóban természetes menedékké tegye.

GESSI - Cono

A dél-kelet ázsiai hatások, az ottani buja táj és a növényzeten átszűrődő fények hatására  megjelenő kúp alakú formák ihlették az egyébként szobrászművész designert Prospero Rasulo-t a CONO  megálmodásban.

Ezek az egyszerű építészeti alakzatokat képviselő és jellegzetes, könnyű kúpformák hatásosan érzékeltetik az építészet és a természet ideális kapcsolatát, melyek figyelem felkeltő kiinduló pontjai lehetnek egy különleges, kortárs fürdőszoba megkomponálásának.

GESSI - Cono

GESSI - Cono

A CONO ikonikussá vált alakja tökéletese szimbiózisban és harmóniában él a GESSI speciális technológiával készülő fa és kő alapanyagú KAROL bútoraival.

GESSI - Cono

GESSI - Cono

Csaptelepeinek mosdó, bidet és kádtöltő változatai valamint zuhanyrózsái léteznek, pultra ültethető, fali, mennyezeti, és szabadon álló formákban, szaniterei közt kétféle formájú és színű mosdót, wc-t, bidet-t illetve kádat találni, a kollekció részét képező hasonló mértani formájú szappantartókkal, adagolókkal, törölközőtartókkal, stb… kiegészülve.

További részletes információ. BALTEX HOME

GESSI - Cono

GESSI - ConoGESSI - Cono

GESSI - Cono