26
Júl

Blanco kerámia mosogatók minden stílusban

Bármilyen új anyagok is jelennek meg a mosogatómedencék piacán, a kerámia mosogatók mindig is a kortalan elegancia legszebb képviselői maradnak, klasszikus és ultramodern stílusban egyaránt.

Blanco kerámia mosogatómedence - axonAxon

Blanco kerámia mosogatómedence - axonAxon

A BLANCO kerámia mosogatói hosszú évek óta töretlenül tartják élvonalbeli helyüket, köszönhetően a német cég folyamatos fejlesztéseinek mind az alapanyag, mind a design területén.

Blanco kerámia mosogatómedence  - zenarZenar

Blanco kerámia mosogatómedence - zenarZenar

Kiváló tulajdonságaik igen kedveltté teszik a vásárlók körében, hiszen rendkívül kemény, sima és tökéletesen zárt kerámia felületének köszönhetően:

  • háztartási használatban ütésállók
  • karc- és foltállók
  • hőállók
  • lúg- és savállók
  • színtartók – közvetlen napsütésben sem károsodik eredeti színük
  • felületük higiénikus, élelmiszerbarát
  • egyszerűen, könnyen tisztíthatók

 

Blanco kerámia mosogatómedence A legtöbb Blanco mosogató opcionálisan elérhető egy saját fejlesztésű, speciális, úgynevezett PuraPlus bevonattal, melynek köszönhetően a mosogató felülete víztaszítóvá válik,  ezáltal pedig lehetetlenné válik a vízkő megtapadása, és az annak következtében felléphető rozsdás foltképződés.

Blanco kerámia mosogatómedence - identoIdento

Blanco kerámia mosogatómedence - identoIdento

Az a hit, hogy a kerámia mosogatók csupán fehér színekben léteznek már rég a múlté. A BLANCO kerámia mosogatói közel tucatnyi színből választhatók a fehértől egészen a fekete színekig.

További részletes információ a BLANCO mosogatók teljes kínálatáról, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ megújult weboldalán, illetve a BLANCO MÁNIA blogján található

Blanco kerámia mosogatómedence - palonaPalona

Blanco kerámia mosogatómedence - palonaPalona

Blanco kerámia mosogatómedence - palonaPalona