24
Júl

Klasszikus kristálycsillár a kertben

Az olasz MASIERO Drylight kültéri csillárja, talán ez idáig a legmagasabb IP védettséggel rendelkező kültéri csillár a világon.

Az egyedül álló gyűjtemény, a Masiero éveken át fáradhatatlan munkával végzett kutatásának szabadalmaztatott eredménye, amely hatékonyan és véglegesen megoldott három, eddig feloldhatatlannak tűnő problémát a kültéri világítás területén:

  • maximális védettség víz, por és korrózió ellen
  • viharos szél, huzamos ideig tartó  extrém magas, valamint fagypont alatti hőmérséklettel szembeni ellenállás
  • könnyedség, modularitás és egyszerű telepítés

Az IP65 védelmi szinttel rendelkező, velencei csillár stílusú gyönyörű kültéri lámpák az innovatív technológiának köszönhetően mostantól  ugyanolyan biztonsággal tervezhetők kertekbe, parkokba, szállodák, éttermek teraszaira, fényűző wellnessekbe,  mint az azonos stílust képviselő patinás rokonaik beltérre.

A káprázatos lámpák gyártóját a DRYLIGHT tervezésekor a tengeren ringatózó romantikus város, Velence világhírű kristálycsillárjai és tradicionális manufaktúrái ihlették.

A különleges csillárok kifejezetten kültéri használatra készülnek, kiegészülve asztali- és állólámpákkal, valamint falikarokkal, melyek a csillárokhoz hasonlóan üveg, illetve polikarbonát kombinálásával készültek.

További részletes információ: SOLINFO LIGHT & HOME