17
Júl

Kortárs kerti szék klasszikus formában

Napjaink kerti bútor trendjének alapanyagai igen széles skálán mozognak, a természetes fától indulóan, a legváltozatosabb összetételű, innovatív mesterségesen előállított anyagokig. A  svájci VITRA design díjas újdonsága a Jasper Morrison által tervezett kerti szék, az All Plastic Chair ez utóbbihoz tartozik – mégpedig igen nagy sikerrel és népszerűséggel…

All Plastic Chair szék / kerti szék

All Plastic Chair a klasszikus, egyszerű vonalvezetésű fából készült étkezőszékekre emlékeztet, miközben már teljes egészében rugalmas polipropilenből készül. Ez az új anyag  egy jelentős előrelépés a székek tipológiai megjelenésében, csak úgy, mint azok kültéri használatra bővített funkcionalitásában.

All Plastic Chair szék / kerti szék

Az All Plastic Chair újféle lehetőségek sorát kínálja a szín sémákban is, ennek megfelelően a székek hétféle színben készülnek, mégpedig minden szék kétféle, egymáshoz közelálló, ezáltal pedig finoman harmonizáló színben, melyből a keretek kissé sötétebb, míg az ülőfelületek és háttámlán ugyanannak a színnek egy világosabb árnyalatai.

A színek kölcsönhatása egyedi megjelenést kölcsönöz a székeknek, ami által azok klasszikus alakját egy határozottan modern, kortárs kontextusba emeli át.

Ez az innovatív alapanyag ellenáll a napfénynek és a víznek, karcosodásnak és foltosodásnak, így beltéri alkalmazásuk mellett tökéletesen használhatók az otthoni kertekben, de kiváló választásnak bizonyultak éttermek, kávézók, és más nyilvános helyszínek bel- és kültéri környezetében egyaránt.

 

További részletes információ: SOLINHO LIGHTING & HOME

All Plastic Chair szék / kerti szék

 

All Plastic Chair szék / kerti szék

All Plastic Chair szék / kerti székAll Plastic Chair szék / kerti szék

All Plastic Chair szék / kerti szék