11
Júl

A legkecsesebb francia íróasztalok

Egy íróasztal, vagy szekreter minden otthonban jogosan kéri helyét, annál is inkább, mivel egyre több ember dolgozik rendszeresen, vagy időszakosan otthonról.

Ezért a megfelelő home office íróasztal kiválasztása sarkalatos pont mind a hatékony munka, mind az enteriőrhöz illő vizualitás szempontjából.

A francia LIGNE ROSET kínálatában megtalálható íróasztalok a design legújabb vonalait képviselve igazi, kifinomult francia eleganciát csempésznek az otthoni munkakörnyezetbe, mindegy hogy azok könnyedebb  vagy határozottabb megjelenésű formáiról van szó.

Mateodesk – Marc Berthier

Karcolásálló tölgyfafurnér íróasztal, két opcionális, alulemez előlapos fiókkal, kecsesen hajlított csőszerű  lábakkal. A monitor az íróasztal tetején pont szemmagasságban helyezhető el, míg az összes vezeték és csatlakozó, vizuálisan rejtett marad a két fiók közti központi elosztó részen.

Litho – Thibault Desombre

Jellegzetes stílusához híven Thibault Desombre úgy döntött, hogy harmonikusan egyesít különböző anyagokat és formákat, csakhogy egy izgalmas aszimmetrikus íróasztalt hozhasson létre. Az asztal bal oldali fiókja decens  tölgyfa furnér borítást kapott, ami elegáns kontrasztban áll a jobb oldali finom fényű, szatén lakkozott felületű asztallapjával. Vékony tömör tölgy lábainak hátulról,  matt krómozott acél kereszt ad tökéletes stabilitást.

Teoffice – Marc Berthier

Filigrán, abszolút nőies hófehér tölgyfa  íróasztal, a Mateodesk egyszerűbb, letisztultabb változata, rejtett vezeték tárolóval a számítógépek, laptopok, kábelrengetegéhez.

Tanis – Pierre Paulin

Az 1953-as Salon des Arts Ménagers de Paris-i kezdeti sikere után Pierre Paulin megtervezte a mára ikonikussá vált “CM 141”  íróasztalt, amelyet Tanis néven 2008-ban a Ligne Roset számára reprodukált.  Az eredeti vonalvezetést szigorúan tiszteletben tartva,  innovatív látásmóddal rajzolta újra a modern-klasszikus formát, melyet így immáron karcolásálló FENIX laminátumból, fekete színben,  fekete lakkozott acél asztallappal, és valódi diófurnéros fiókokkal készített el a francia cég.

Ursuline – Pierre Paulin

Ez a kecses női irodabútor maga a francia csábítás, mely tökéletes párként gyönyörűen hasonul Tanis íróasztalt markánsan férfias megjelenéséhez. Asztallapja és fiókjai kiemelkedő minőségű MDF panelekből készülnek valódi diófa furnér borítással, míg karcsú lábaikban stílusos francia sikkel, a provence -i kecskelábú asztalok tradicionális formája köszön vissza.

Juliette – Evangelos Vasileiou

A feminine bútorok tökéletes képviselője az íróasztalként és sminkasztalként is funkcionáló filigrán szépség. Az MDF paneles diófafurnéros asztal kisebbik felében a tükrös, nagyobbikban a pakolós fiókos rész helyezkedik el.

További részletes információ: LIGNE ROSET BUDAPEST