02
Júl

Eklektikus hangulatú, impulzív Dornbracht csaptelep

A DORNBRACHT Vaia csaptelep családja új irányt jelent a német gyártó formai rendszerében. Az eklektika által inspirált formák, a prémium szerelvények különleges formavilága elegáns és progresszív. A Vaia egyformán jelen van a tradicionális otthonokban és a modern fürdőszobai / konyhai építészetben – vagyis mindenütt, ahol kombinálják a különböző stílusjegyeket, megőrizve ezzel az eklektikus stílust.

Dornbracht VAIA csaptelep

Elegáns mégis progresszív formája, modern napjaink kifejezője. A csaptelep család egyesíti a lágy, kiegyensúlyozott formai nyelvet és a magatartást, mely mindig fogékony az új iránt. A kifolyó finomsága a tradicionális formát idézi és egyben átülteti azt egy új, nyitottabb formavilágba.

Dornbracht VAIA csaptelep

Ezt a tradicionalitást sugallja a kezelők formája is, hiszen a kereszt vagy egyenes kezelők ötvözi a geometriai formákat és a lágy kontúrokat. A rozetták elvékonyodó formájukkal különösen sima kapcsolatot teremtenek a mosdóformákhoz.

Dornbracht VAIA csaptelep

A Vaia  formanyelve válasz a változó és egyre összetettebbé váló belső világra és elvegyül elegánsan napjaink stílusainak vegyes világába. Meghitt és harmonikus hangulatot sugároz, de emellett megtartja azokat a progresszív jegyeit is, melyek valamennyi Dornbracht termékcsaládot jellemeznek. A csaptelepeivel és  kiegészítőivel a mosdóhoz, bidéhez, zuhanyhoz és kádhoz a Vaia a kreatív szabadság magas fokát kínálja.

Dornbracht VAIA csaptelep

Vaia a kedvelt Dornbracht platina és fényes króm felületekkel rendelhető, azonban a kollekcióban 2017 őszétől megjelenik egy szokatlan, új szín is,  a sötét matt platina felület. A csaptelep finoman csiszolt, selymes matt árnyalata a földeket idéző  lágy hatású, ugyanakkor felfedezhető benne a századfordulós fürdőszobák bensőséges hangulata is.

Dornbracht VAIA csaptelep

A Dornbracht innovációja ismét egy nagyszerű lehetőség  a fürdőszoba és konyha egyediségének kialakításához, ami még több teret enged a kreatív alkotói szabadság számára.

További részletes információ: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ

Dornbracht VAIA csaptelep

Dornbracht VAIA csaptelep

Dornbracht VAIA csaptelep