23
jún

Smeg tűzhely angolos és mediterrán konyhákba

Nincs két egyforma elképzelés, nincs két egyforma konyha… Amikor a konyha kialakítása szóba kerül, első lépésként annak stílusa az eldöntendő.

Amennyiben a sokak által kedvelt, otthonos mediterrán, angolos vagy épp retro konyha kialakítása az áhított cél, számos,  csak erre a stílusra jellemző sajátságossággal találjuk magunkat szembe, és minden bizonnyal pont ezek azok a részletek, amik ebbe az irányba vitték  álmainkat…

Az olasz SMEG Victoria kollekciójának különösen szép rusztikus vonalvezetése, és persze kiemelkedő minősége az, ami a készülékeket ezen stílusok kedvelői közt azonnal a legkeresettebbek közé emelte.

Ezek a konyhák azok, melyek nemi időutazás kíséretében, otthonos meleg hangulatot árasztva a valódi, békebeli nyugalom érzését közvetítik a hazaérkezők számára.

A SMEG VICTORIA RANGE COOKERS szabadon álló tűzhelyei valódi design ikonok, ahol a stílus és elegancia együtt jár a legmodernebb, minimális energiafogyasztású, nagy teljesítményű, felhasználóbarát  tulajdonságokkal.

Modelljei közt a kisebb helyiségekben is tökéletesen érvényesülő 60 cm-es modellektől, a valódi nagy lakókonyhák dupla sütős 150 cm-es készülékéig színben, tudásban, gáz és kerámialapos kivitelben számos variáció áll rendelkezésre.

A modelltől függően a tűzhelyek tucatnyi olyan innovációval rendelkeznek, amelyek még tökéletesebbé teszik funkcionalitását és teljesítményét. Ilyenek a teleszkópos polcvezetőket, amelyek lehetővé teszik a sütő tartalmának könnyű elérését, valamint a könnyen tisztán tartható egyszerűbb zománcozott- , vagy a speciális pirolitikus belső, ami egyetlen gombnyomásra, magától távolítja el, égeti le a szennyeződéseket a sütőtér belsejében.  A”Circulaire” funkciója a beállított sütési hőmérséklet állandóságát biztosítja, továbbá tartalmaz egy négyszintű grillezési funkciót valamint  léghűtési rendszert is. A sütő magas karcsú belső tere ideális többféle étel egyszerre történő elkészítéséhez, de akár egy óriás pulyka kényelmes karácsonyi sütéséhez is.

A SMEG range coocer-ek legújabb tagjai, az indukciós főzőlapos TR4110,  és TR93 változatok, melyek nemzetközi “Which? Best Buy “státuszban is részesültek. A hagyományos gyártási metódusok és a legújabb műszaki technológiák ötvözésével készült tűzhelyek tradicionális külsőben, a legmodernebb belső tulajdonságokat – főzési lehetőségeket – kínálják. A TR4110  két nagyméretű, oldalra nyíló ajtajú sütőből, külön grillezőből,  és nagy tároló részből áll, főzőlapján a 6 db gázégő mellett egy Tepan Yaki-val, az ázsiai illetve az egészséges reformételek kedvelői számára.

Hatféle – krém, fényes fekete, ezüst, burgundi vörös,  rózsaszín és pasztell kék – színe sem véletlen, hiszen árnyalatai tökéletesen harmonizálnak a SMEG, ikonikus Retro 50 kollekciójával, melynek kisgépei,  hűtőszekrényei, mosogató- és mosógépei ugyanezekben az árnyalatokban léteznek.

További részletes információ a SMEG készülékekről: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ