17
jún

Egy alapanyag, ami forradalmasította a fürdőszobát

A Duralight® egy innovatív akril-alapú kompozit anyag, melyet az olasz TEUCO szabadalmaztatott és ami ismét újraírja a fürdőszobai berendezések, a kádak, mosdók, zuhanytálcák formavilágát.

Maga a Duralight® egyedi, csakúgy, mint a technológia, amivel a Teuco feldolgozza azt. Ideális anyag lakó- és kereskedelmi környezetben, az üzletektől indulóan, a szállodákon át akár a jachtokig…

Lehetővé teszi a lehető legkreatívabb design kialakítását, a kár a legbonyolultabb vagy  formák létrehozását, mindenféle látható kapcsolódási pontok, illetve ragasztások nélkül.

Felülete lehet matt vagy fényes, melynek megjelenése sem természetes sem mesterséges fény hatására nem változik legyen szó bármilyen hosszú távról. Határozottan ellenáll a mechanikai sérüléseknek, karcolásoknak, csak úgy, mint például a penészedésnek, hiszen rendkívül sima felületén a penészgombák képtelenek megtelepedni.

Tapintása meleg, természetes, kellemes a kéznek és szemnek egyaránt. Mivel teljes vastagságában sűrű, nem  porózus anyag ellenáll a vegyszereknek könnyen és hatékonyan tisztítható.  További értékes tulajdonsága, hogy tűz esetén égésekor csak szén-dioxid keletkezik,  füstje semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. 

További részletes információ: BALTEX-HOME