01
jún

Beton hatású burkolat újdonság a Mirage-tól

A beton ereje semlegességében,  eleganciájában és abban a képességében rejlik, hogy képes számos identitást magában foglalni, így a legtökéletesebb szimbiózisban élni kerámiával, fával, üveggel, klasszikus, loft és kortárs stílusban egyaránt.

Ezt a sokoldalúságot és attraktivitást használta ki a MIRAGE, jellegzetes cement, illetve beton jegyeket mutató újdonsága, a GLOCAL megálmodásakor.

A tipikus textúrájú kollekció egyszerre finom és könnyed, ugyanakkor határozottan súlyozott, masszív burkolat, melynek 9 mm vastag kül- és beltérben alkalmazható variánsai féltucatnyi-, míg a 20 mm-es kültéren szárazon is rakhatók további négyféle árnyalatban léteznek.

Forma és méret tekintetében  négyzetes és téglalap formákkal összesen tíz különféle méretben találkozni, a legkisebb 30 x 30 cm-es négyzetes laptól indulóan, a legnagyobb téglalap formátumú 120 x 240 cm-es változatig.

Ez a sokrétűség számos kreatív, belsőépítészeti kialakításra nyújt lehetőséget, hiszen  árnyalatainak hasonló, neutrális  színskálája, illetve méret modularitása miatt lapjai falon és padlón is, egymással tökéletes harmóniában kombinálhatók. A makulátlan megjelenést számos további speciális elem, úgy, mint szegélyek, lépcsőelemek, és gömbölyített peremes lépcsőelemek teszi teljessé.

további részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT