21
máj

Dinamikus megjelenésű okos páraelszívó

Az ELICA egyik közelmúltbeli  függőleges páraelszívó újdonsága a Fabrizio Crisá által tervezett Concetto Spaziale, az innovatív cristalplantból készült elszívó, mely alapanyagának köszönhetően elegáns design görbék játékával egyszerre nyújt lágy, ugyanakkor dinamikus megjelenést.

A kétféle, pala-fekete és matt-fehér színekben kapható páraelszívó ma az egyik legmagasabb hatékonyságú készülék a piacon, mind teljesítményét, mind hihetetlenül alacsony zajszintjét tekintve.

Ezek a kiemelkedő tulajdonságai a felületén megjelenő, komoly számítások alapján megtervezett,  és nem csupán esztétikai célokat szolgáló design görbéknek köszönhető.

Elica concetto spaziale

Elica concetto spayiale

elica-2-1472281575

Concetto-

Intelligens Tune-fehér funkciója lehetővé teszi, az elszívó világítás tonalitásának hozzáigazítását a konyha (hideg/meleg) fehér árnyalatához, ezzel hozva harmóniába azt a konyha többi világítási funkciójával.

A Concetto Spaziale, egy speciális Snap Ready  technológiával is gazdagodott  amely lehetővé teszi, hogy az elszívó automatikusan szabályozza a változó mennyiségű pára és gőz elvezetését, vagyis a készülék egyszerűen csatlakoztatható az ELICA egy  közelmúltbeli fejlesztésével, az innovatív SNAP ASPIRÁCIÓS RENDSZERÉHEZ, amely folyamatosan figyeli és javítja a levegő minőségét.

Érintőképernyős vezérlője A + energiaosztályú, nagy szűrési hatékonyságú készüléket működtet,  maximális tisztaságot biztosító, végtelen egyszerű karbantartási mód mellett.

A páraelszívó egyike az  Elica TECHNE fejlesztési vonalának, melynek lényege, a design és technológia legtökéletesebb összhangba hozása.

info: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ