21
máj

A legkényelmesebb kültéri babzsákok

Az IDdesign kínálatában található az az OUTBAG exkluzív kültéri babzsák kollekció,  melynek izgalmas darabjai mind minőségben, mind  formában is új szintet jelentenek a piacon.

Mindegy hogy 40 fokos hőség, vagy épp kemény mínuszok repkednek, a kiemelkedő minőségű speciális anyagból készült UV-, víz-, és fagyálló kárpittal készült babzsákokban semmi nem tud kárt tenni.

Rugalmas töltetük miatt  bármilyen testalkathoz igazodnak, így minden testhelyzetben kényelmet és biztos támasztékot nyújtanak a benne ülőknek. Színes és trendi huzatválasztékának köszönhetően minden kertdesignhoz nagyszerűen igazodnak, arról nem is beszélve, hogy megfelelő kiegészítők közt hasonló rugalmassággal viseltetnek a különböző stílusokkal, legyen szó minimál, vagy épp romantikus környezetről egyaránt.

A OUTBAG-ek további különlegessége a más, megszokott babzsákokkal szemben, hogy ennek bizonyos formái, pont mint a moduláris beltéri kanapék tetszés szerint állíthatók össze a kívánt darabszámú fotelekből, a kívánt egyedi méretben.

A kollekcióban  relax napozóágyakat, és változatos formájú foteleket egyaránt találni, ülőkének, lábtartónak,  és lerakóasztalkának egyaránt alkalmas kényelmes kerek puffokkal.

további részletes információ: IDdesign