11
máj

Modern, betonhatású konyhai kiegészítők

A most trend diktáló beton-, illetve betonhatású design elérte a konyhai kiegészítők világát is. A jellegzetes dán designt képviselő termékek közt számos porcelánból illetve kerámiából készült kollekcióval találkozunk, amik ezt a divatvonalat képviselik.

Summer Collection – Havanna 

Ezek az étkészletek és kiegészítők a legjobb minőségű alapanyagokból, a dán stílusnak megfelelően szinte a puszta funkcionalitásig letisztult, minden felesleges és öncélú sallangtól mentes, tökéletesen trend követő darabok.

Használatuk a konyhában és a kertben egyaránt jó érzékre és  igényességre vall. A szürke, betonhatású tányérok étkészletek mellett az IDdesign kínálatában megtalálhatók a további kiegészítő termékek, mécsestartók, vázák…  stb, amikkel teljessé tehető a terítékek, mindegy, hogy egy kettesben elköltött reggeliről, vagy nagyobb volumenű kerti partiról van szó.

Summer Collection – Bembe

Summer Collection – Bembe

Summer Collection – Bembe

A SUMMER kollekció konyhai kiegészítői lehetnek matt felületűek, ezáltal valódi beton hatásúak, de vannak köztük “csupán” szürke színű családok is, amik hangulatukban ugyan ezt a trendet követik, de fényes, mázas megjelenésükkel egy szélesebb, populárisabb felhasználói vonalba illeszkednek.

Tároló edény Bassia szürke nagy: 6 700 Ft,      kicsi: 5 500 Ft 

Bich pohár  és  Santana szürke márvány vágódeszka 10 100 Ft

Summer Collection – Bich pohár

Mivel pedig javában benne vagyunk a kerti szezonban, az IDdesign egy speciális, un. 4+1-es akcióval kínál minden konyhai kiegészítő terméket, vagyis  az ötödik, legalacsonyabb árú terméket most ajándékba adják..

További termékek és részletes információ: IDdesign