09
máj

Ligne Roset váza különlegességek

A váza egy olyan lakberendezési termék, amire mindenkinek szüksége van. Lehet kisebb nagyobb, egy szálas virágnak, vagy egy egész csokornak alkalmas egy szálas vagy nagy szájú. Egy jól megválasztott szép váza mind önmagában, mind virággal szépen mutat az enteriőrben, barátságossá, otthonossá teszi azt.

A LIGNE ROSET kínálatában a design bútorok mellett számos kiegészítővel is találkozni, többek közt valóban izgalmas, és különleges design vázákkal.

A BANDASKA kristályvázák különböző méretekben és háromféle finom, pasztell színben léteznek.

Az UPSIDE-DOWN vázák igazi organikus design különlegességek. Tetszés szerinti pozíciókba állíthatók, talpra, vagy fejjel lefelé attól függően, milyen és mennyi virágot szeretnénk elhelyezni bennük.  A víztiszta fehér és türkiz színű vázák mindegyike szájjal fújt manufakturális darab, így nem találni két pontosan egyforma méretet és formát közöttük.

A JALI vázák felülírnak minden eddigi elképzelést a vázákkal kapcsolatban, ugyanis a fehér pocelán és az aranyszínű drótcsipkés elemek közt tetszőlegesen cserélgethetjük a váza és a lámpa funkciókat.

És végezetül, de nem utolsó sorban a nagy kedvenc, kétféle méretben kapható, fehér és finom égszínkék színű váza, a ROSEAU.  Leginkább egy lecsupaszított fatörzsre hasonlít, aminek ágaiba helyezhetők a virágszálak és akár virágokkal, akár nélkülük mintegy kortárs szobrászati alkotás díszítenek az enteriőrben.

A vázák mindegyike élőben is megtekinthető a LIGNE ROSET budapesti bemutatótermében