09
máj

A’ Design Awards díjas magyar asztal

Az A’ Design Award and Competition büszkén jelentette be, hogy az A’ Design Awards & Competitions nemzetközi zsűrije, több ezer formaterv közül választotta ki, és arany A’Design díjat tüntette ki Stromajer Attila Wave formatervét.

Arany A ‘Design Díj

Az Arany A ‘Design Díjat a legfelső 3% -os percentilis mintának adják, azoknak akik példamutatóan magas színvonalú designt hoztak létre. Az A’Furniture Díjra felvett pályázatokat széleskörű szakértői zsűri, jelentős sajtó tagok és tapasztalt szakemberek bírálják és névtelenül ítélik meg. A nevezett bútortervek az előre meghatározott értékelési kritériumok alapján kerülnek kiválasztásra, hogy a kiválasztás csak a legjobb bútortervezést tükrözze. A Top Design Rankings (worlddesignrankings.com) a világ első nemzetközi médiumok mellett a World Design Rankings (worlddesignrankings.com) listáján szerepel, és kiemelték a Design Classification (designclassifications.com) platformon és bemutatásra kerültek a DesignMag.org-on, amely felsorolja a legjobb dizájnokat minden országban, minden tudományágban.

Az A’ Furniture Design Díjról

Az A’ Furniture Design Award célja, hogy kiemelje a legjobb bútortervek világszerte. Az A ‘Design díjak évente és nemzetközi szinten kerülnek megrendezésre több kategóriában, hogy széles körű, design-orientált közönséget érjenek el. Az A’ Furniture Design Award végső célja, hogy globális tudatosságot teremtsen a jó design érdekében. bővebben: http://www.whatisadesignaward.com

AMI A WAVE-T ILLETI

Stromajer Attila, a díjnyertes bútor alkotója, így nyilatkozott a Wave-ről:

“A Wave sokféle módon kombinálja az ellentéteket. Az kőrisből készült asztal a piramis lépcsőire, vagy a víz hullámaira emlékeztető formavilágot jelenít meg, egyszerre idézi az emberi kéz és a természet alkotta elemeket. A hullám lágyságát a szerkezet szögletessége ellenpontozza. Az Wave statikus, mégis dinamikus mozgásélményt kelt az egymáshoz képest legyezőszerűen elforgatott elemek révén. Minden perspektívából más és más látványt nyújt, jelképezve a természet sokszínűségét. A Wave különlegessége még, hogy nem tartalmaz szerelvényeket és merevítőket, szerkezetében teljesen öntartó.”

 

Tervező: Stromajer Attila  STROO DESIGN

A project további résztvevői: kivitelező – Sárácz Miklós, koordinátor – Kalcsó Melinda

További információk: A’ DESIGN AWARD & CONPETITION