03
máj

Mosott fa hatású burkolat industrial felhanggal

A tervezők és belsőépítészek kedvelt burkolat márkája a KERLITE, minden egyes gyűjteményével az egyedi hangvételt, a különleges megjelenést és az innovatív szellemiséget képviseli. Nem kivétel ez alól tavalyi újdonsága a BACKSTAGE kollekció sem, ami az eltelt hónapok alatt a kortárs nagyvárosi belsőépítészeti stílus egyik kiemelkedő képviselője lett.

Egyedülállón eredeti megjelenése kétféle felületen kel életre. Az egyik egy egyszínű, festett fa deszka- a másik pedig egy különlegesre koptatott rusztikus hatást mutató felület,  izgalmas, időnként ipari jellegű betonhatást is idézve, amik egyszerre mutatnak elegáns, kifinomult valamint  loftos, industriális jegyeket.

A Backstage méretei is eltérnek a szokványostól, a neutrális fehér, fekete, szürke és bézs színű porcelán lapok 200 x 1500 milliméteresek, keresztmetszetükben a KERLITE-re jellemző, mindössze 5,5 mm-es vastagsággal, 10- illetve 20 éves gyártói garanciával fagyás- és kopás állóságra, magán- illetve közületi felhasználás esetén.

Mindezek a tulajdonságok az attraktív vizuális élmény mellett a hatékony műszaki megoldások számos lehetőségét is biztosítják, ami komoly pozitív hatással bír mind a modern lakóépületek, mind a középületek tervezési környezetére.

További részletes információ a COTTO D’ ESTE – KERLITE burkolatokról: GOLDENGRES-DADO BT