02
máj

Tudatos építkezés a jövő mottója

Egy lemez, egy homlokzatburkolat, ami valójában mégsem csak homlokzatburkolat. Annál jóval több. Minőségi színvonal, a tervezők legmodernebb álmának megvalósításához szükséges eszköz.

TRESPA

Az ötvennél több alapszín, az egy-, vagy adott esetben mindkét oldalon dekoratív felület lehetőségek tárházát hordozza.

Trespa homlokzatburkolat

A Trespa Meteontermékcsalád alkalmazásával – 2013. június elsejétől régióban megtalálható teljes portfóliója vonatkozó tanúsítványok kibocsátásának köszönhetően – lehetővé válik Európai Uniós források igénybevétele, valamint hitel felvétele is.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

A Trespa Meteon magas nyomáson és hőmérsékleten préselt, homogén farost erősítésű, hőre keményedő, műgyanta bázisú, nagytáblás sík lemez. A lemezek, a legfejlettebb technológiák alapján, pigmentált műgyanta anyagú integrált, dekoratív felületképzésűek.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

A Trespa Meteon felhasználható dekoratív homlokzatburkolatként, erkélyek, korlátbetétek, és mellvédek burkolataként. A terméket sok éve használják új épületekhez és felújításokhoz belföldön és külföldön egyaránt.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

TRESPA METEON homlokzatburkolat

Alkalmazási területei: homlokzatburkolatok, attika-burkolatok, erkélyburkolatok és korlátbetétek, hőszigetelt és normál betételemek homlokzatokhoz és nyílászárókhoz, födémek és előtetők alsó burkolataként, megállók és pavilonok falaként vagy térelhatároló elemeként.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

A Trespa Meteon egy rendkívül sokoldalú anyag. A lemezek könnyen kombinálhatóak, más építési anyagok felhasználásával egyedi hatások érhetőek el. Fekete maggal készül, és normál kivitelben közepesen éghető. Az FR kivitel nehezen éghető. Méretei: 3650×1860 mm (egyedi kiszabásokhoz), 2550 x 1860 mm, 3050 x 1530 mm. Normál lemezvastagságok: (6), 8, 10 és 13 mm.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

TRESPA METEON homlokzatburkolat

A Trespa fenntarthatósági politikájának egyik sarokköve a PEFCTM és az FSCTM tanúsítvány elérhetővé tétele ügyfelei számára. Ezen tanúsítványok kibocsátása ösztönzőleg hat egyebek mellett az ÖKO juttatások elterjedésére, az erdőgazdálkodás fenntarthatóságára, az ökoszisztéma és a biológiai sajátosságok felfedezésére, nem utolsó sorban pedig a tisztességes munkafeltételek figyelembe vételére is.

TRESPA METEON homlokzatburkolat

további infók:  LAMBDA SYSTEM