01
máj

Milliméteres vastagságú design esőztető zuhany

A Gessi, Olaszország legdinamikusabban fejlődő csaptelep vállalkozása. Kiemelt fontosságot tulajdonít a szépség fogalmának, ami filozófiájának is egyik alapköve: „A dolgok rendszerének lényeges értéke a szépség. A szépség azonban nem kizárólagosan csak a tárgyak esztétikai értéke, hanem egy dimenzió, mely a dolgok minden aspektusát áthatja.

A GESSI csaptelepei és zuhany rendszerei hűen példázzák a gyár szépség és funkcionalitás iránti elkötelezettségét.

Annak ellenére, hogy világszerte értékesíti termékeit a teljes gyártás csak és kizárólag Olaszországban, a Serravalle Sesiaban található üzemben történik . Ahol lehet ott mindenütt igénybe veszik a legmodernebb technológiákat, a munkafolyamatokat megkönnyítő  automatizálást, de termékeik kifinomultságából adódóan számos műveletet mind a mai napig manufakturálisan végeznek.

Az önálló design tárgyként megjelenő csaptelep és zuhany portfóliójában  az ismert formavilágokon túl, az ipari jellegű, szögletes, szálcsiszolt acél csodáktól, az ékszerszépségű,  gömbölyded, 14 karátos arannyal bevont különlegességekig rendkívül széles kínálatot nyújtanak.

Zuhany különlegessége a TREMILLIMETRI a most trend diktáló  lapos vonal új,minimalista eleganciáját képviseli. Mint neve is utal rá, a látványos design esőztetőzuhany mindössze 3 mm vastag, ami egyértelműen kuriózummá teszi még az igényes home wellnessek illusztris táborában is.

A karcsú zuhanyfejek szögletes, illetve lekerekített szélű, falra szerelhető kivitelben léteznek. Felületük egy különleges, szuper polírozott rozsdamentes acél felület, ami mint a legtökéletesebb tükör, a víz végtelen visszaverődésének élményét kínálja.

Úgy tűnik, hogy a víz a semmiből, már-már mágikusan zuhog alá, hiszen a Tremillimetri bizonyos szögből szemlélve elképesztő vékonyságának köszönhetően szinte láthatatlan marad. Designjának köszönhetően ideális funkcionális részlet a kortárs minimalista környezetben, ahol a kádak és szaniterek hasonló, lineáris jellegű vízeséses rendszerekkel szereltek.

További részletes információ: BALTEX HOME