23
ápr

Természetes bazalt hatású slimtech gres burkolat

A LEA CERAMICHE Basaltina Stone projekt kollekciója egy olyan gyűjtemény, amely a kő természetes eleganciáját vizsgálja, és amely különböző megoldásokat kínál a legfejlettebb  építészeti, és esztétikai követelmények kielégítésére.

A Basaltina Stone Project porcelán burkolatok minden részletükben  változatos textúrájú bazaltkövekre emlékeztetnek kőre, színeikben is igazodva a természetben is előforduló változatos árnyalatokhoz. A különböző felületi kialakításuknak köszönhetően külső és belső környezetben egyaránt ideálisan és biztonságosan alkalmazhatók.

Széles méret- és színválasztéka valamint változatos felületei  olyan egyedi, moduláris lerakási lehetőségeket biztosítanak, amely magán és közintézményekben való alkalmazásukhoz maximális karakterességgel és kreatív változatossággal járulnak hozzá. 

A 40%-ban újrahasznosított anyagból készült és többféle dekorációs elemmel gazdagított gyűjtemény további különlegessége, hogy a kollekció bizonyos családjai mindössze 3 mm-es vastagsággal az első és egyetlen porcelán burkolatok, amely a már meglévő padlókra, álmennyezetekre és átszellőztetett  homlokzatokra is elhelyezhetők. 

További részletes információ a LEA CERAMICHE burkolatokról: GOLDENGRES-DADO BT

o