23
ápr

Gervasoni – Salone del Mobile újdonság 2017

Kifinomult kollekciót tervezett a GERVASONI számára  PAOLE NAVONE, amit az idei milanói Salone del Mobile biennálén mutattak be. A gyűjtemény megjelenése hűen tükrözi a világhírű designer Paola Navone egyedi látásmódját és kreativitását.

A jól ismert INOUT, NEXT és a BLACK sorozatok új tagjai most egy új, különlegesen izgalmas, egzotikus energiát sugárzó felhangot visznek mindhárom ismert szériába, melyek így akár önmagukban, akár kreatív módon kombinálva a gyűjtemény más termékeivel, garantáltan nem maradnak észrevétlenül.

INOUT 630
Bergere karosszékeket idéző, alumínium vázra dolgozott kézi szövésű natúr kubu rattanból készült,és öregített teakfa lábakkal. Bár Navone elsődlegesen a klasszikus bergère küllemet tartotta  szem előtt a karosszéket mégis  meglepő vonalak és arányok jellemzik. A háttámlája mintegy 120 cm magas és mint egy félig átlátszó pajzs öleli körbe és óvja egyben a benne ülőt,  miközben a levegő és a fény szabadon áramlik a szőtt anyagán keresztül. Víztaszító kárpitos párnájával az enteriőrök mellett  teraszok, és fedett szabadtéri helyiségek ideális darabja is egyben.   

INOUT 873
Az új  szék krómozott acél vázzal és mikroperforált acéllemez ülőkével / támlával készült. Különlegességét az ergonomikusan tervezett háttámla speciális fémszövése adja, ami finom rugalmasságának köszönhetően maximális kényelemmel támogatja a hátat, amikor valaki helyet foglal rajta.

NEXT 236
A  kerekasztal, figyelemfelkeltő centrális bázisával tökéletes étkező hely a barátok és a családok számára. A csúcs – kézzel fonott fenyővel, fényes szürke lakattal vagy fehér carrarai márványban kapható – úgy tűnik, hogy csak alig kiegyensúlyozott a nagy, kerek cementalapon, repedt felületen.

BLACK
A legfrissebb termékcsalád egy egzotikus hangulatú fekete bambuszból készülő vonalat képvisel, ami álló- és függesztett lámpából, illetve bambusz ottománból áll. A BLACK 94 függesztett lámpa vékony bambusz elemei egymás felett és egymással derékszöget bezárva helyezkednek el így egy szellős, félig átlátszó szerkezetet hoznak létre, aminek közepén foglal helyet a méretes opál lámpa.  A BLACK 92/93 állólámpa öntöttvas talpon áll, fekete bambuszokkal kötegelt nyúlánk réz vázas szerkezettel, a függesztett lámpához hasonlóan, nagy, gömb alakú opál burával. A BLACK 19/21 pedig a kollekciót tökéletesen kiegészítő kényelmes ottomán, ami kétféle méretben, több tucatnyi  fekete bambusz szál kötegelésével készült.

Információ a GERVASONI termékekről: SOLINFO