11
ápr

Dornbracht – ISH újdonság 2017

Amint azt a DORNBRACHT standján is láttuk, a mai modern fürdőszobákban masszázskádak helyett az uralkodó szerepet egyre határozottabban veszik át különféle zuhanyrendszerek, mint spa, wellness és well-being megoldások az otthon falai közt.

A különleges megjelenésű, innovatív AQUAMOON ennek a trend koncepciónak egy elképesztőn látványos és hatásos tanulmánya, ami előtt az átlagosnál mindenki lényegesen többet időzött…

 

Az AQUAMOON egy óriási, 1 méter átmérőjű világító hold a plafonon, melynek kizárólag a szélein körbefolyva folyik a víz. Ennek a kör alapnak köszönhetően vízképei bár minden esetben homokórát formálnak, azok spirálisan csavarodó alakja mindig más és más formában, sugárban és erővel érkeznek a testre.

Az érzékkel teli zuhany váltakozó színei is vízképekhez igazodnak: a relaxációs, a frissítő és a stresszoldó masszázsok mindegyikéhez más szín tartozik, ezzel is tudatosítva és erősítve annak hatását.

A DORBRACHT AQUAMOON mint innovációs tanulmány debütált az ISH-n, a gyár a piac reagálása után dönt, elviszik az érzéki holdat a tudatos spa-k irányába, vagy megmarad egy különleges, egyedülálló álomnak…

design fotók: Markus Jans