08
ápr

Kerti asztal – de nem mindegy milyen

Egy minőségi kerti asztal csábító látványával, kiváló arányaival, és minőségi alapanyagaival kényelmes és kellemes hátteret nyújt a családi és baráti összejövetelekhez. Persze csak ha sokáig szolgál bennünket. Ehhez pedig érdemes megfogadni a kertünk esetében is igaz örök mondást: a minőség hosszú távon olcsóbb megoldás!

A dán design legnagyobb hazai képviselője, az IDDESIGN kerti asztal kínálatában csak a bőség az, ami zavarba ejthet minket, hiszen üzletükben minden kívánságra több tucatnyi személyre szabott megoldást kínálnak…

A kör és ovális alakú CIRCLE bambusz kerti asztal lapja időjárásálló bambuszból készül, amiről köztudott, hogy nagyon erős fafajta. Rétegeit a megszokott gőzölés helyett  magas nyomással préselik egymáshoz, ami tartósságának további biztosítéka.  Szép színét a fa cukor tartalma adja, ezért gyártásakor nem kell színező lakkozást alkalmazni. A fa felületén idővel megjelenő apró fekete pontok természetesek,  aggódni azonban nem kell, mivel ezek könnyedén eltávolíthatók a különböző fa tisztító- és ápoló szerekkel.

Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező CAMBRIDGE kerti asztal a kimondottan erre a célra termelt, fenntartható és felelős erdőgazdálkodásból származó, rendkívül ellenálló keményfa fajtákból, köztük a nagyon népszerű és sokak által kedvelt eukaliptuszfából készül.  Olajos felületkezeléssel és környezetbarát festéssel egyaránt kapható.

A többféle színben is létező  EYELET kis asztalok matt felületi festést kaptak, ami egyrészt tökéletesen bírja az UV sugárzást, másrészt nem csillog kellemetlenül a nyári verőfényben. Teljes egészében fémből készült, a váz és az asztallapként szolgáló tálcája is.  A tálca mozgatását egy praktikus, gyűrű alakú fogantyú segíti, amivel könnyen arrébb lehet tenni akkor is, ha az épp tele van pakolva.

további részletes információ: IDDESIGN